Football Manager 2012 - Општа дискусија

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
да прашам може ли да се биде и селектор и тренер на клуб?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.010
Пред некој ден ја спуштив Мак прва лига и почнав со 11ти Октомври и засега прилично добро ми оди ( после 15 изиграни кола сум на трето место ) , меѓутоа имам неколку проблеми кои незнам како да ги решам ... како прво 11ти Октомври е пишан како полу професионален клуб и поради тоа на тренери , скаути итн. можам да им нудам само part-time договори и затоа неможам да земам некој добар персонал и покрај тоа што на некои добри тренери можам да им давам плата колку што бараат , па ме интересира дали некако може да се смени тоа од полу професионален клуб да стани целосно професионален ... исто така ми е чудно тоа што на натпревар може да се извадат само 5 замени а не 7 како што треба да биди ... знам дека овие работи лесно се решаваат преку едитор , но за жал едиторот кај мене неможе да се пушти ( кога ќе го пуштам ми излегува грешка дека фалат фајлови ), па ако знае некој да ми каже линк од каде што може да се спушти едитор кој што работи .

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Пред некој ден ја спуштив Мак прва лига и почнав со 11ти Октомври и засега прилично добро ми оди ( после 15 изиграни кола сум на трето место ) , меѓутоа имам неколку проблеми кои незнам како да ги решам ... како прво 11ти Октомври е пишан како полу професионален клуб и поради тоа на тренери , скаути итн. можам да им нудам само part-time договори и затоа неможам да земам некој добар персонал и покрај тоа што на некои добри тренери можам да им давам плата колку што бараат , па ме интересира дали некако може да се смени тоа од полу професионален клуб да стани целосно професионален ... исто така ми е чудно тоа што на натпревар може да се извадат само 5 замени а не 7 како што треба да биди ... знам дека овие работи лесно се решаваат преку едитор , но за жал едиторот кај мене неможе да се пушти ( кога ќе го пуштам ми излегува грешка дека фалат фајлови ), па ако знае некој да ми каже линк од каде што може да се спушти едитор кој што работи .
едитор нема уште мислам така да...(купете си ја оргиналната :pos: ) а за да стане тимот професионален оди во boardroom и board request итаму ќе најдеш за да се смени тимот во професионален. мислам дека зема околу 1 сезона ќе ти кажат таму. доколку си 3 како што кажуваш не би требало да има никакви проблеми

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
А може ли некој да среди да има 7 замени во Македонско првенство?

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
^ некој што има едитор т.е. оргиналната игра може да ја среди ама после ќе мора нова игра да почнуваш за да имаш 7 замени

Г

Гучи

Гостин
Ако ви треба лево крило ви го препорачувам Гроскројц (или како и да се чита) од Дортмунд, партали прави..на 3 утакмици до сеа има 2 гола и 4 асистенции :drk:
Ја го начекав на трансфер листа за помалце од 3 мил. го земав :) за во помал клуб е прва лига дечкото (y)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.953
Поени од реакции
15.135
Прво да прашам пак дали има pre match meeting на оваа верзија ??
И второ да прашам како можам да ја подобрам играта во гости :D ? На домашен имам од 10 меча 10 победи, а на гости од 10 меча 2 победи, 3 нерешени и 5 порази (n)

Член од
8 февруари 2011
Мислења
2
Поени од реакции
0
Ајде во мојот прв пост да ве прашам нешто. Само што почнав да ја инсталирам ФМ12 и сега гледам има пач 12.1.0. Дали има крак за тој пач и дали воопшто треба крак. Најверојатно ќе ја почнам со Вест Хем додека не ми здосаде. А гледам има некој челенџ да се земе тимот од сан марино и да се донесе до Серија А па после ќе се тепам со тоа малце. Поздрав момци и девојки

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелеле првовооо!!! :mad:
--- надополнето: 22 декември 2011 во 21:37 ---
Ајде во мојот прв пост да ве прашам нешто. Само што почнав да ја инсталирам ФМ12 и сега гледам има пач 12.1.0. Дали има крак за тој пач и дали воопшто треба крак. Најверојатно ќе ја почнам со Вест Хем додека не ми здосаде. А гледам има некој челенџ да се земе тимот од сан марино и да се донесе до Серија А па после ќе се тепам со тоа малце. Поздрав момци и девојки
Уште нема ко што знам ама инсталирај го тој 12.0.4, овој ќе го инсталираш кога ќе искочи.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Романија втора лига со Пандури први на табела,завршив првиот дел од сезоната сега имаме пауза од ноември до март. Ар ју факинг кидинг ме :eek:,дајте совет како е подобро зона или мен маркинг ?

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Романија втора лига со Пандури први на табела,завршив првиот дел од сезоната сега имаме пауза од ноември до март. Ар ју факинг кидинг ме :eek:,дајте совет како е подобро зона или мен маркинг ?
ако играат со еден напаѓач играј мен маркинг ама ако играат со двајца или тројца играј зона

Kajgana Shop

На врв Bottom