Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
haha i kaj mene e slicna situacijata.Sreka zavrsiv 3 mesto i igram sea UEFA go projdov Lazio,ali vo LS vlegov vo istorija so najmnogu primeni golovo od Man City 0-8:ROFLMAO:
Zemi si go Daniel Mojsov zver e deckoto
Трето место :eek: па ја освоив 80 бода у лига бес пораз бе брат :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.973
Поени од реакции
7.106
И не кажавте logopack кај се клава?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
И не кажавте logopack кај се клава?
Зависи брат шо имаш симнато.. претежно во мај документс, па во фолдерот од играта. ПМ-ме ке ти кажам да не трупаме постови.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
16
Поени од реакции
1
како ви е интересно бе да играте одма со некоја јаки екипи.. и сите дај кажете јаки играчи ефтини, дај кажете тренинзи, дај кажете тактики, дај кажете менаџери... ако сте толку јаки тренери ќе почните со некој швајцарија 3та лига и сами све ќе прајте ќе барате :D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
како ви е интересно бе да играте одма со некоја јаки екипи.. и сите дај кажете јаки играчи ефтини, дај кажете тренинзи, дај кажете тактики, дај кажете менаџери... ако сте толку јаки тренери ќе почните со некој швајцарија 3та лига и сами све ќе прајте ќе барате :D
А што е со тебе и таквите ко тебе што се замараш како играат другите .
Што ти ако играш со некој нисколигаш треба орден да ти дадеме , да им пишеме mail во SEGA и да им кажеме дека си менаџериште играш со нисколигаш и сам бараш се ??

он: Кај мене Кавани 2013-2014 даде 43 гола и 15 асистенции на 52 натпревари

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556

Додека вие се расправате со табели, бодови, трансфери и така натаму, јас би ве замолил за мала помош.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Kaвани психопату еден, 49 утакмици - 48 гола и 33 асистенции. :cuc:
Дај трансфери да видиме.
Кавани, Думбиа, Пике, Даглас Коста, Пике, Компани, Ранокиа, Кјаер, МВила(или како и да се чита), Љајиќ, сите во прва сезона?
Плус на холидеј имаш идено.

Kajgana Shop

На врв Bottom