- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Aко си прва сезона земај го шишковски од работнички , или од Охрид кој сакаш костуранов или карамачоскиај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба
Aко си прва сезона земај го шишковски од работнички , или од Охрид кој сакаш костуранов или карамачоскиај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба
Африканци имаш колку сакаш, безпари во нашиве клубови идат а некои и се класа подобри од постоечките играчи во клубовите.ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба
Столе Димитриевски ако ти е за иднината.ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба
Го нема Ибра сеуште, а и не ми ни треба, Гамеиро гази, на 36 утакмици 41 гол а уште е почеток на март, ќе руши рекорди мајсторот.Нереално..кај ке игра Гамеиро пред Ибра не заебавај
И јас сум за да си отвори секој посебна тема и да постира слики од своите кариери .. али ако се собериме 60-70 луѓе мислам дека ке се пренатрупа од теми ..А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме
Секој посебна тема ама да пише барем кои клубови ги има таму или шо му е предизвикот. Пример - мој наслов: Подем до врвот - Сандерленд; Реал Овиедо...Или некој со предизвик па да пише кои клубови ги поминал итн, итн...А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме
Епа ај сите во една тема ако не па ептен голема прегледност ќе има така... -.-Само ако 10 души отворат своја тема, ќе се загуби секаква прегледност.