- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Aко си прва сезона земај го шишковски од работничкиај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Aко си прва сезона земај го шишковски од работничкиај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
Африканци имаш колку сакаш, безпари во нашиве клубови идат а некои и се класа подобри од постоечките играчи во клубовите.ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
Столе Димитриевски ако ти е за иднината.ај некој нека ми препорача добар ама ефтин голман,за во Вардар ми треба![]()
Го нема Ибра сеуште, а и не ми ни треба, Гамеиро гази, на 36 утакмици 41 гол а уште е почеток на март, ќе руши рекорди мајсторот.Нереално..кај ке игра Гамеиро пред Ибра не заебавај![]()
И јас сум за да си отвори секој посебна тема и да постира слики од своите кариери .. али ако се собериме 60-70 луѓе мислам дека ке се пренатрупа од теми ..А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме![]()
Секој посебна тема ама да пише барем кои клубови ги има таму или шо му е предизвикот. Пример - мој наслов: Подем до врвот - Сандерленд; Реал Овиедо...Или некој со предизвик па да пише кои клубови ги поминал итн, итн...А за нашите кариери како ќе правиме? Да се отвори тема: „Како ви оди?“ како што е обично по сите форуми или секој од нас да отвори своја тема, па таму да пишува?
Најубаво да се стави анкета, па да гласаме![]()
Епа ај сите во една тема ако не па ептен голема прегледност ќе има така... -.-Само ако 10 души отворат своја тема, ќе се загуби секаква прегледност.