Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Види каков му е статусот на Адам Џонсон у Сити. Ако е у резервите и сакаат да го продадат ќе можеш за најмногу 5 милки да го земеш. Универзално крило, топ игра на двете страни, понапред или поназад.
Го дадоа мислам .. јас го барав тогаш али ебан денар немав .. уште прва сезона го дадоа ..

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.525
Igrava kuznae od koga ja neam upaleno, posleden patch e 12.4 takoj ? Onoj so transferite od Januari.
Nego muabetot za patchov mi e dali e ok ili ima nekoi bagovi ko povredi i slicno, deka 12.3 bese top.
I jas ja neam upaleno koj znae od koga, ali mislam deka gi nema zimskite transferi na toj 12.4, toj e nadograden nesto kao 12.3 sto bese, a toj so novite transferi ne ni go kraknaa.

Simni si update za transferi od LFC Marshall, site vikaat deka e okej, bez problemi.. Eve gleam sea apdejtiran e so transferi do 7 juli..
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=file&id=6702

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Ја со 40000 играм :)
Мене ми е гроб компјутерот, али можам да ставам колку сакам лиги и бројот и на играчите иако е црвен може да се стартува. Само нормално додека да почнам предсезонски подготовки ќе искочи ФМ-2019 :D Финтата ми е би требало у секој случај да може да ти се стартува играта, без обзир колку лиги ќе стаиш и колку капацитет ти има компјутерот.
Слабо 80 гига од пред 8 години ми е...пред некоја ден бев во една продавница да склопат некоја добра конфигурација па немаа на лагер делови што му ги побарав па во нареднава недела би требало да биде готов.

dark warrior™ ти шо конфигурација имаш :D

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Абе има некој начин кога ја уклучувам ФМ ми се уклучува и стимот оти пред некоја ден го инсталирав за да купам нешто од овие попустиве и сеа кога сакам да ја уклучам ми се отвара стимот а не ми се уклучува играта...пошто играта ми е пиратска симната има некој начин да се стави на стим или треба да ја купам па преку него да ја играм ако не да го бришам стимот за да можам да ја играм??

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Слабо 80 гига од пред 8 години ми е...пред некоја ден бев во една продавница да склопат некоја добра конфигурација па немаа на лагер делови што му ги побарав па во нареднава недела би требало да биде готов.

dark warrior™ ти шо конфигурација имаш :D
Саба е 3.33 процесор 2.5ГБ Рам и Г210 графичка :)

Г

Гучи

Гостин
Jас сум дури уште постар :D :D Целерон 2.66 1 ГБ рам и 256 графика ГеФорс Фх 5500 :D :D

Чудо е што уште ФМ 12 ми ја игра :D :D
Тапа си:
Процесор 2.2 ГХз, 1.5Гб рам и 64Мб интегрирана графичка (имав и ја ФХ 5500 али ми цркна). Фак Јеа. :)

Fr0ST

Hail The King!
Член од
15 јуни 2012
Мислења
60
Поени од реакции
92
Тапа си:
Процесор 2.2 ГХз, 1.5Гб рам и 64Мб интегрирана графичка (имав и ја ФХ 5500 али ми цркна). Фак Јеа. :)
Имав и ја 1.5 ГБ рам ама 512 ми цркна (фак јеа) :D и тоа оригиналнта шо беше купена со компјутерот а оваа 1 ГБ што е накнадно ја купив 1200 денара ДДР1 е :D :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Конечно ја средив целосно екипата на Нотингем Форест .. со овие играчи што ги зедов ке бидам добар конкурент во Европа Лига , за во Премиер лига не се знае дека Абрамович и овај арапов на сити многу пари фрлаат .. играч што има вредност 4м они плаќаат по 50-60 м .. а јас имам буџет од 24м годишно ..значи они со тие пари можат да ми го купат цел тим ... хехе , направив неколку добри зделки од лани што ги зедов како слободни играчи : Анекла , Бишесвар , Мареј , и уште 2 мои што беа слаби а имаа добра цена ги продадов и заработив 20м а цивка и морган ги дадов на позајмица и од нив зедов 1.45 м .. сега пак ги зедов како слободни играчи : Гаго и Гранеро од реал , Сулејмани од Ајакс , Оспина и Баумјохан и Пабло Барош, а купив неколку играчи како : Шакири , Лачина траоре , Душан Џурич и Марко мота (овие двајца ги зедов упола цена од што вредат) , зедов и 5 младинци за едниот платив 5.5м али вреди за играчот има 16 години али е доста надежен .. сега ке го пуштам на учење или кај Гранеро . Ке ставам слики за некоја минута :)
Nottm Forest (Transfers_ History)-2.png
Nottingham Forest (Team Selection_ Overview)-3.png

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сулејмани од Ајакс е многу слаб. Не си требал тоа. Али ај може кај тебе ќе е поинаку.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сулејмани од Ајакс е многу слаб. Не си требал тоа. Али ај може кај тебе ќе е поинаку.
Не ме заебавај .. звер е .. барем на подготвителниве добро се вклопи со Рубен .. дава голови а и дрибла многу ..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што не играш нормално 4-4-2? Овака изгледа, како некоја огромна дупка на средина. Верати стави го DLP, затоа што игра ептен добро дефанзивно.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Што не играш нормално 4-4-2? Овака изгледа, како некоја огромна дупка на средина. Верати стави го DLP, затоа што игра ептен добро дефанзивно.
Викаш ? Верати место гаго , гаго напред во средина и со 1 шпиц ке играм а како полушпиц сулејмани му лежи таа позиција .. :) ке пробам и така .

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Мислев 4-4-2 со двајца MC. Едниот DLP, другиот BWM.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
кажете некој играчи за прва сезона со астон вила на новиов апдејт :) го вратив хицелшпергер, го зедов ернст, замброта, а преговарам уште со буларуж, прањич и албелда. ги зедов на позајмица и саного и петручи бидејку му завршуваат договорите на крајот од сезоната

Kajgana Shop

На врв Bottom