Football Manager 2012 - Општа дискусија

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
--- надополнето: 31 мај 2012 во 23:45 ---
Да да ја од таму ја имам симнато :)

...steam_api.dll missing...

Решение?
--- надополнето: 31 мај 2012 во 23:55 ---
Инсталирав и DirectX но повторно ми се појавува истото.

Инсталирав и оној steam_api.dll и пак ништо, неможам ни да почнам со инсталација на играта

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
--- надополнето: 31 мај 2012 во 23:45 ---

...steam_api.dll missing...

Решение?
--- надополнето: 31 мај 2012 во 23:55 ---
Инсталирав и DirectX но повторно ми се појавува истото.

Инсталирав и оној steam_api.dll и пак ништо, неможам ни да почнам со инсталација на играта
Aј пробај ги и инсталирај ги и Net.framework клиентите

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Отворив со PowerISO и дадов Extract на Skidrow фолдерот во директоријата на играта, фолдерот.
Чекам да се исполни па ќе видам шо ќе направам

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Отворив со PowerISO и дадов Extract на Skidrow фолдерот во директоријата на играта, фолдерот.
Чекам да се исполни па ќе видам шо ќе направам
И добро е да ги спуштиш пачовите 12.0.3 и 12.0.4 !

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ја инсталирав играта, и после она loading, cargando (и напишано на уште 329834 јазици) ме исфрла од играта, т.е. автоматски се исклулучува.
А инсталирав и DirectX и она другото што го препорачува на крајот на инсталацијата на играта.

И накратко кажано која е користа од пачовите? Ја играм само оваа игра и не сум упатен баш во изразиве :)
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 00:24 ---
И добро е да ги спуштиш пачовите 12.0.3 и 12.0.4 !
,

Ја инсталирав играта, и после она loading, cargando (и напишано на уште 329834 јазици) ме исфрла од играта, т.е. автоматски се исклулучува.
А инсталирав и DirectX и она другото што го препорачува на крајот на инсталацијата на играта.

И накратко кажано која е користа од пачовите? Ја играм само оваа игра и не сум упатен баш во изразиве :)

Aј пробај ги и инсталирај ги и Net.framework клиентите
И заборавив да прашам дали треба да ја избришам 2011ката? Пошо уште ми стои

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

--- надополнето: 1 јуни 2012 во 00:24 ---
,

И заборавив да прашам дали треба да ја избришам 2011ката? Пошо уште ми стои
ваљда нешто имаш футнато во инсталацијата или ги немаш инсталирано тие нет фрејмворк клиентите .

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Ги инсталирав и нив. Сеа ќе слегнам они пачовите што ги кажа па ќе видам шо ќе биде
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 00:31 ---
ваљда нешто имаш футнато во инсталацијата или ги немаш инсталирано тие нет фрејмворк клиентите .
Значи вака:
Ја даунлоадирав играта од замунда, ја инсталирав, ми бараше steam_api.dll и го слегнав но го избришав.
Дадов екстракт на Skidrow фолдерот во оној фолдер на играта и почнав со нормална инсталација.
Се инсталира играта, ги инсталирав оние препорачаните клиенти ли како и да се викаат, и ја вклучив. Помина одприлика минута време дури да се оклучи играта, но таман да излезе менито (Load game, Start new game etc.) ме исфрла од играта

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Ги инсталирав и нив. Сеа ќе слегнам они пачовите што ги кажа па ќе видам шо ќе биде
--- надополнето: 1 јуни 2012 во 00:31 ---

Значи вака:
Ја даунлоадирав играта од замунда, ја инсталирав, ми бараше steam_api.dll и го слегнав но го избришав.
Дадов екстракт на Skidrow фолдерот во оној фолдер на играта и почнав со нормална инсталација.
Се инсталира играта, ги инсталирав оние препорачаните клиенти ли како и да се викаат, и ја вклучив. Помина одприлика минута време дури да се оклучи играта, но таман да излезе менито (Load game, Start new game etc.) ме исфрла од играта
http://www.youtube.com/watch?v=MikjB-hCYMY
гледај од 0:45 натака !

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Бидна сеа, правам шорткат на десктоп, инсталирам тие пачови од Замунда штом велиш дека е пожелно и одам година напред.
Фала многу друже

Туку не ми одговори дали треба да ја инсталирам 2011 или...?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Бидна сеа, правам шорткат на десктоп, инсталирам тие пачови од Замунда штом велиш дека е пожелно и одам година напред.
Фала многу друже

Туку не ми одговори дали треба да ја инсталирам 2011 или...?
Не мора да ја инсталираш 2011 .. само пачовите инсталирај си ги за да ти се играчите во ред и терај ;)

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Не мора да ја инсталираш 2011 .. само пачовите инсталирај си ги за да ти се играчите во ред и терај ;)
Сеуште не сум ги инсталирал пачовите, прво да го осетам филингот на играта :)
Туку гледам порано сте збореле за стотици милионски суми на трансфери. Има неограничени трансфер средста (т.е. се собираат) или...?
Пошо на 2011 секоја сезона нов буџет, без разлика колку имаш/немаш истрошено

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Сеуште не сум ги инсталирал пачовите, прво да го осетам филингот на играта :)
Туку гледам порано сте збореле за стотици милионски суми на трансфери. Има неограничени трансфер средста (т.е. се собираат) или...?
Пошо на 2011 секоја сезона нов буџет, без разлика колку имаш/немаш истрошено
Исто е и тука, секоја година нов буџет во зависност од твоите ветувања на бордот, само инсталл на пачовите, т.е. стигни до 12.0.4 :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Kupuva nekoj so Montly invesments?? :D ja taka so budzet od 20 milioni uspeav da kupam igraci za 100 milion evra...

Kajgana Shop

На врв Bottom