Football Manager 2012 - Општа дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Кој има другар у англија, 5 фунти е :D

чекај прашањево ми беше за пачов дали можам јас да го инсталирам а немам оригинал игра ?

Нема крак колку што знам јас така да

Абеее :))) може сега нема ама кога ќе има ќе може да си инсталира, шо има везе дали ја симнал или ја купил.

Абеее :))) може сега нема ама кога ќе има ќе може да си инсталира, шо има везе дали ја симнал или ја купил.
има има ако ја купил сеа ќе си го стаел тој пач ако не ја купил ќе мора да чека крак ;)

Да ви препорачам некој добри играчи за ефтини пари.
Драјс Мертенс од ПСВ може да се земе за околку 5-6м ама растура, исто и Гаитан од Бенфика може да се земе за истите пари.
Препорачајте вие некој добар играч кој може да се земе за донекаде 10м најмногу.

Иначе 2 сезона играм со Сандерланд се наоѓам на 4та позиција со 2 утакмици помалку а ако ги победам тие избивам на 2место зад Сити и ќе ми бегаат само 1 бод. Во европа лига сум 1/4 финале играм со Волвсбург. Во Фа куп полуфинале а Карлинг куп ми е освоен!
Во меѓувреме ми понудија работа во Челзи ама се мсилам дали да прифатам, го одложив до крај на сеозна и тогаш чекаат моја одлука!

нека си го средат овие менаџеров да им е*ам мајката у пи*ка . На финале ЛШ тројца млади што ги играм прва постава ми идат на интернешнал ебати играта скапани , дегени скапани

нека си го средат овие менаџеров да им е*ам мајката у пи*ка . На финале ЛШ тројца млади што ги играм прва постава ми идат на интернешнал ебати играта скапани , дегени скапани

Па повлечи ги од international. Од кога знам за менаџер се дешава некој од младите да ме напушти у таков момент. :)

Хаха ова прв пат ми се дешава на ФМ мене ми зголемија стадионот за 16.000

4CeA.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom