Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Од што играм веќе 5 сезони по ред во ЛШ со Беласица и 3 пати ги имам поминато групите, од Уефа ги зголемија местата за настап во Европа :)
Поради мене сега 5 тима од македонската лига настапуват во Европа
Јас како прв играм од 3то квалификационо коло во ЛШ
вториот од 3то квал. коло во ЛЕ
третиот и четвртиот од 2ро квал. коло во ЛЕ
а петтиот од 1во квал коло во ЛЕ

треба да ми се благодарни :)

Не баш секогаш (а со Балотели никогаш). Некогаш одбива и ти вика дека неможе да чека повеќе.

Се нервирам кога ќе се појави интерес за играч и агентот ќе побара подобар договор, но за 10 пати поголема сума од тоа што зема моментално, И ако не е во трансфер период не им попуштам, така со Саного и со еден реген се ценкав цела сезона за да им дадам нови договори на крај кои им беа со поголема али пристојна плата. :)

и обавезно лупајте им minimum release clause.
Балотели е изрод :D

Леле, новите договори колку нервираат. Секогаш, ама буквално секогаш, кога одбијам понуда бараат нов договор.
Прво пробајте да му кажете, дека сеуште има доста години од договорот и нема да му дадеш нов. Повеќето „паѓаат“ на таа финта, а некои не...и мора да им кажеш, да се докажат, дека заслужуваат нов договор. Како и да вртиш, после 2-3 месеци пак ќе ти побара.

А ова со прифаќање понуди од управа...само наместете asking price 0 и автоматски да се одбиваат сите понуди.

Dobro so e fintata so igrata igraam so Feyenord i 8 igraci mi se povredia po 5/6 meseci,na sekoa utakmica po edna povreda od po 4 nedeli mora da ima a na Leroy Fer mu a skrsia nogata a za startot nema ni faul vo realnost za takov start direktno crven se dava.

Dobro so e fintata so igrata igraam so Feyenord i 8 igraci mi se povredia po 5/6 meseci,na sekoa utakmica po edna povreda od po 4 nedeli mora da ima a na Leroy Fer mu a skrsia nogata a za startot nema ni faul vo realnost za takov start direktno crven se dava.

Види случајно да не се жалат на тренингот, нешто да не не им е погоден. Зошто и од непогоден тренинг лесно се повредуваат.

За време на летото напрај нов тренинг и стави ги само првите 2 (аеробик и незнам тоа другото како беше) и стај ги сите играчи у тоа.

Imam i trening za pred sezonski podgotovki so strenghti i aerobic i nikoj ne se pozalil na trening ne znam so e fintata

Види случајно да не се жалат на тренингот, нешто да не не им е погоден. Зошто и од непогоден тренинг лесно се повредуваат.

Јас имам ептен тежок тренинг и ретко се повредуваа. По некое време, се помалце и помалце се бунеа и после се навикнаа. И да, играчите напреднаа ненормално...

Лудница, 8 гола сите во прво, ваква утакмица не сум имал од кога на друг сејв со Ајакс ми даде екипа од 3-та лига :D

palermovce.png

п.с. Пробајте овој de Laak да го земете, добар таргет мен е, по крајот на првата сезона би требало да го земете за без-пари му истекува договорот, имате загарантирани 10+ гола од него(јас го играм Target Man - Support со партнер Christian Benitez(Poaher)) и може да го продадете после, ќе ви направи некоја пара :)

Некој пач со сите нови трансфери до сега?

Абе никако да ме примат за менаџер на репрезентацијава наша, се некој глупаци клаваат: Јонуз беше 3 години, па Бабунски, сеа е Баже Илијоски, не се салам. Дај кажете како да ми ја примат апликацијата откако че го отпуштат овај идиотов?

Абе никако да ме примат за менаџер на репрезентацијава наша, се некој глупаци клаваат: Јонуз беше 3 години, па Бабунски, сеа е Баже Илијоски, не се салам. Дај кажете како да ми ја примат апликацијата откако че го отпуштат овај идиотов?

Националност што имаш селектирано? Каква репутација имаш?

Абе Македонска националност, сеа влегов во најславните, ама само со македонски клуб играм, сеа ја зедов малце Мексико да видат дека сум посериозен.

Абе Македонска националност, сеа влегов во најславните, ама само со македонски клуб играм, сеа ја зедов малце Мексико да видат дека сум посериозен.

Е не знам друже што ти прави проблем... Додади нов менаџер ако не и одбери ја Македонија ако ја дава да ја бираш..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom