Football Manager 2011

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.345
Поени од реакции
5.725
Не не нема потреба, стај си го последниот и фурај си ;)
ако се стави пач дали меморијата се губи од играта...то ест сега веке почнав со Партизан да играм со маки влегов во Лига на Шампиони и сега ако ставам пач ке мора нова да почнам или ке може истата да си ја фурам со новиот пач ?

Г

Гучи

Гостин
ако се стави пач дали меморијата се губи од играта...то ест сега веке почнав со Партизан да играм со маки влегов во Лига на Шампиони и сега ако ставам пач ке мора нова да почнам или ке може истата да си ја фурам со новиот пач ?
Не, ке си остане али на тој сејф ке ги нема трансферите и се што доаѓа со пачот. Само ако креираш нова игра ке ги има.

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Дајте бе некој серијал намбр од фудбал менаџер!!!

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Почнав со Беласица :)
Буџетот беше 40к евра. За плата најмногу 3ипол илјади евра вкупно.
Првата сезона завршив прв во втората Македонска лига. Ми дадоа милионче од тв права за новата сезона. Убаво ми дојде, се појачив со неколку играчи и неколку позајмени. Втора сезона го освоив и шампионскиот трофеј во МАК фудбалот :)
Пари од сите страни... играв квалификации за ЛШ,(ги поминав, Левадиа, Мипа и Динамо З.) влегов во групите и таму немав среќа ми се паднаа Манчестер Јунајтед, Виљареал и Штутгард... скорот ми беше 3 постигнати 32 примени голови... битно лапнав 7.100.000 од уефа заради учество во групите од ЛШ + 500 000 евра од тв правата. Солидно а ? Е баш поради натпреварите од ЛШ (што го кркав од сите по 5-6-7:0) им паѓаше моралот на фудбалерите и лошо ми се пишуваше во лигата. Завршив 5ти. Сега ќе ја почнам новата сезона, се засилив со неколку анонимци од помалку познатите држави :) Битно имам 8м евра на располаѓање за трансфери.
Оваа сезона, цел ми е повторно играње во Европа... Lets see :)

Г

Гучи

Гостин
Почнав со Беласица :)
Буџетот беше 40к евра. За плата најмногу 3ипол илјади евра вкупно.
Првата сезона завршив прв во втората Македонска лига. Ми дадоа милионче од тв права за новата сезона. Убаво ми дојде, се појачив со неколку играчи и неколку позајмени. Втора сезона го освоив и шампионскиот трофеј во МАК фудбалот :)
Пари од сите страни... играв квалификации за ЛШ,(ги поминав, Левадиа, Мипа и Динамо З.) влегов во групите и таму немав среќа ми се паднаа Манчестер Јунајтед, Виљареал и Штутгард... скорот ми беше 3 постигнати 32 примени голови... битно лапнав 7.100.000 од уефа заради учество во групите од ЛШ + 500 000 евра од тв правата. Солидно а ? Е баш поради натпреварите од ЛШ (што го кркав од сите по 5-6-7:0) им паѓаше моралот на фудбалерите и лошо ми се пишуваше во лигата. Завршив 5ти. Сега ќе ја почнам новата сезона, се засилив со неколку анонимци од помалку познатите држави :) Битно имам 8м евра на располаѓање за трансфери.
Оваа сезона, цел ми е повторно играње во Европа... Lets see :)
Требало да пушташ младинци и онака немаш шанси, барем на стандардните првотимци да не им паѓа моралот :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Требало да пушташ младинци и онака немаш шанси, барем на стандардните првотимци да не им паѓа моралот :)
Па да ме имаше во историјата на ЛШ за тим со најмногу примени голови. :) Така 32, а со младинците 64 :rolleyes:
Инаку апдејт на постот погоре... Завршив втор во лигата, и играв квалификации за ЛЕ. Второ коло го поминав Шактјор од Казахстан, трето коло Гетафе (1-1 на гости) (0-0 дома :) ) и ми се паднаа Динамо Киев. Во Киев 3-1 изгубив а во Струмица 1-0 победив...недоволно :)
Профит околу 300 илјади евра. 10то коло во новата сезона, прв на табелата со 9 победи и 1 нерешена. See you...

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Ако постои Македонска лига за 11.3 пачот, нека ми прати линк по пп.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Играта ја играм веќе година време и досега немав никаков проблем. Само што ми се јави овој проблем, кога ќе сакам да го видам профилот на некој играч ми излегува ова.... Untitled.jpg
Решение ?

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
1.
First of all you need to turn on hidden files and folders.

XP:
My Computer
'Tools'
'Folder Options'.
The go to the 'View' tab and select 'Show hidden files and folders'

Windows Vista and Windows 7:
My Computer
'Organize'
'Folder and Search Options'.
The go to the 'View' tab and select 'Show hidden files and folders'

Delete the following folder:

XP:

C:\Documents and Settings\<username>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011\Settings

Vista/Win7:

C:\Users\<username>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011\Settings
2. System Restore до денот на кој си сигурен дека ти работела играта...
3. Симни друг крак...
4. Реинстал на цела игра... копирај си ги на друго место save фајловите.
5. Пошо играш без пач, стај го 11.3, симни крак за него и пробај...

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Отидов одма на 5ката... Ставив 11.3 пач и крак за него и си дојде при себе :)
--- надополнето: Aug 7, 2011 3:53 PM ---
Отидов одма на 5ката... Ставив 11.3 пач и крак за него и си дојде при себе :)

M

marko 1996

Гостин
Глеам нешто ми се фалите со македонски клубови :) Еве ви нешто од пред 3 мин и нешто од вчера

Скинов нов ми е горе :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На сите што ќе ви даде таков ерор ставајте најнов пач/крак, и на други игри што ми искачале такви ерори се решавале со најнови пачови.

Член од
11 април 2010
Мислења
43
Поени од реакции
0
може некој да ми го прати пачот за македонската лиги за 11.3 пачот

Kajgana Shop

На врв Bottom