Г
Гучи
Гостин
Не не нема потреба, стај си го последниот и фурај сиПа мислам дека треба сите еден по еден да се стават
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
Не не нема потреба, стај си го последниот и фурај сиПа мислам дека треба сите еден по еден да се стават
ако се стави пач дали меморијата се губи од играта...то ест сега веке почнав со Партизан да играм со маки влегов во Лига на Шампиони и сега ако ставам пач ке мора нова да почнам или ке може истата да си ја фурам со новиот пач ?Не не нема потреба, стај си го последниот и фурај си![]()
Не, ке си остане али на тој сејф ке ги нема трансферите и се што доаѓа со пачот. Само ако креираш нова игра ке ги има.ако се стави пач дали меморијата се губи од играта...то ест сега веке почнав со Партизан да играм со маки влегов во Лига на Шампиони и сега ако ставам пач ке мора нова да почнам или ке може истата да си ја фурам со новиот пач ?
Требало да пушташ младинци и онака немаш шанси, барем на стандардните првотимци да не им паѓа моралотПочнав со Беласица
Буџетот беше 40к евра. За плата најмногу 3ипол илјади евра вкупно.
Првата сезона завршив прв во втората Македонска лига. Ми дадоа милионче од тв права за новата сезона. Убаво ми дојде, се појачив со неколку играчи и неколку позајмени. Втора сезона го освоив и шампионскиот трофеј во МАК фудбалот
Пари од сите страни... играв квалификации за ЛШ,(ги поминав, Левадиа, Мипа и Динамо З.) влегов во групите и таму немав среќа ми се паднаа Манчестер Јунајтед, Виљареал и Штутгард... скорот ми беше 3 постигнати 32 примени голови... битно лапнав 7.100.000 од уефа заради учество во групите од ЛШ + 500 000 евра од тв правата. Солидно а ? Е баш поради натпреварите од ЛШ (што го кркав од сите по 5-6-7:0) им паѓаше моралот на фудбалерите и лошо ми се пишуваше во лигата. Завршив 5ти. Сега ќе ја почнам новата сезона, се засилив со неколку анонимци од помалку познатите државиБитно имам 8м евра на располаѓање за трансфери.
Оваа сезона, цел ми е повторно играње во Европа... Lets see![]()
Па да ме имаше во историјата на ЛШ за тим со најмногу примени голови.Требало да пушташ младинци и онака немаш шанси, барем на стандардните првотимци да не им паѓа моралот![]()