Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Јас су почнав со вардар т.е. веќе 2014 година сум,2 пати влегов во ЛШ групи ама не ги поминав и еднаш во ЛЕ и на гол разлика испаднав.Дома 10 кола пред крај ми ја дадоа титулата.
Од играчиве си ги земав Ѓуровски,Неџипи,Славчо и си газам :)

Ај ако не му е мака на некој нека ми дае линк за македонска лига на 11.3 пачот.

Во 12ката мислам дека треба да се додаде опција да се играат проштални натпревари за играчи што се во Legends или Icons на тимот.И на пример во тој натпревар да играат сите играчи што му се во Favourites на играчот (што сеуште играат ofc).Досега правев на некој ден пред пензионирањето, организирав некој tournament со име на пр. Ryan Giggs Testimonial Match и само 1 тим да учествува, и мислам би било пореално да додадат и некоја таква опција за следниов ФМ.

Во 12ката мислам дека треба да се додаде опција да се играат проштални натпревари за играчи што се во Legends или Icons на тимот.И на пример во тој натпревар да играат сите играчи што му се во Favourites на играчот (што сеуште играат ofc).Досега правев на некој ден пред пензионирањето, организирав некој tournament со име на пр. Ryan Giggs Testimonial Match и само 1 тим да учествува, и мислам би било пореално да додадат и некоја таква опција за следниов ФМ.
Кога веќе збориме за 12ката мислам дека би требало да се додадат и повеќе опции за team talk,мислам дека треба да се додаде и опција со која играчите би се жалеле или би го фалеле тимот.На пр.не се задоволни од тој и тој тренер итн.И уште една идеја добро би било да ги трошиш парите што ги заработуваш ама тоа можеби би било и премногу за очекување :)

Добро се за 12ка јас би додал да можеш клубот да го купиш :)

Баш јако ќе биде што да моеш да бидеш ко Морати ил Абрамович и тако даље

Да бидеш ко берлускони и да трошиш по 20тина милиони на играчки на “другарките“

2012? подобар тим ток нормално тоа треба прво да го сменат. 2 реални цени на голманите! испод 20 мил неможа голман да купам :D

Богами тоа со голамните е претеризам Де Геа 20 милиона у прва сезона што е превише превише е

Втора сезона во Тотенхем, пак освоив премиер лига ептен у последно коло, со 1 бод разлика од првиот до четвртиот.ЛШ изгубив од Барса во 1/4 финале (на гости 0-2 ги тепав, дома 0-3 изгубив -.-) ФА куп од Арсенал во финале ми израмнија во 88мин и во продолженија ме победија.Дај кажете некој добар лев бек, неможам да најдам некој асален,класичен лев бек не со Басонг кој поише централен, играм цела сезона.Сисоко од Лион 25 мил бараат, нема шанса :D Ќе мора да се мења и тактика, ептен тешко поминав.

Back
На врв Bottom