Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно и јас си ја симнав.Уште не е симната ама 96% е.Интернетов е ужаш симнувам со 128кб/с 12 саата му требаше :pos2::pos2::pos2:ама дочекав

Некој да ми каже зошто ми се мена бојата на дресовите?Место сино-црна со црвено-зелена играм на секој натпревар а и противниците скоро сите ја имаат истата?Само црвена и зелена боја имаат сите екипи

Leigh Griffiths момаков е боље од меси :) Го купуваш за помалце од пола мил. на 19 години после се праи звер :) Пробајте го :)

Е, а може ли некој да стави скриншот од нашата репрезентација, баш ме интересира тоа, иначе јас чекам да дојде недела и тогаш да даунлоадирам, оти јбг преку седмицата сум зафатен.:salut:

Играва ми крешува на секоја втора утакмица.

Некој со истиот проблем?

^ Пачувана ти е ?
Друга ствар, reloaded верзијата ја имаш ?

Со Тотенхем без ниту едно засилување освоив требл, имаат играчи за три тима овие :D

Eве ти
Има и крак за пачов од Outlaws ( ja oд пајретбеј го собрав ), добар е, само би ви препорачал до финалната верзија на пачовиве ( значи до Февруари ) да го чувате isо фајлот за менаџеров, да не ви се десат фрки па да морате реинстал да правите и пак да трошите лимит за играва.

Мислам дека со овој тим е достигнат врвот. I want a new challenge !
untitl1292026824.

^ејј брат никад не играм со голман у резерви веруј : )

^ејј брат никад не играм со голман у резерви веруј : )

И јас никад така, никогаш не ми се десило голманот да се повреди на сред утакмица :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom