Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Сисоко бате и Поли ти е добар како deep lying playmaker имајги заедно двајцава средина добитна комбинација. :helou:

Се мислев и за Поли ама потпиша нов договор и многу е скап. Сисоко ѕа 15 милиони ми го даваат па сакам да го земам. Со Дортмунд играм и го сакам како замена за Кел, па со Сахин да си имам млада, а екстра талентирана средина.

Се мислев и за Поли ама потпиша нов договор и многу е скап. Сисоко ѕа 15 милиони ми го даваат па сакам да го земам. Со Дортмунд играм и го сакам како замена за Кел, па со Сахин да си имам млада, а екстра талентирана средина.
15 милиони земај го одма, ја за 18 го земав. Како ти е тимот ме заинтересира некако ? ко ќе моеш еден скриншот дај :)

--- надополнето ---

Го има некој пробано Verratti ???
Ја уште во младине го чувам сеа почнав втора, ама изглеа пак нема да му давам шанса имам двајца на негова позиција. Како му е потенцијалот исто му е -9 и на оваа?
и не го фалат многу, добар бил само во set pieces и шутови од далеку Verratti fm11

Ја уште во младине го чувам сеа почнав втора, ама изглеа пак нема да му давам шанса имам двајца на негова позиција. Како му е потенцијалот исто му е -9 и на оваа?
и не го фалат многу, добар бил само во set pieces и шутови од далеку Verratti fm11
И ја го земав за секој случај... во младинци ми игра.
Иначе го нема во играчите со -9 PA, а единствен -10 PA во играва е Арон Ремзи од Арсенал.
Боље тогаш шанса ке му дадам на Тиаго од Барса, и Кевин од Сарагоса (the next Xavi демек.) И двајцата се -9 PA.

Ја сум 2016 - 2017 со Интер и Муса Сисоко ми е звер невиден , Конетрао исто па и Марига ептен добро се разви . МАрига го препорачувам на сите како играч за резерва и понатаму може да ви игра прва постава у средина , мене ми игра заедно со Муса .
Напад , Дестро топ и Палоски топ , ама имам еден Јаја Саного од франција , луѓе купујте го немогуче е типот ,сеа неам време ама утре ќе постирам скрин од него . Купујте го обавезно

15 милиони земај го одма, ја за 18 го земав. Како ти е тимот ме заинтересира некако ? ко ќе моеш еден скриншот дај :)

--- надополнето ---

Првата сезона не купив никого затоа што Борусија не дава пари за трансфери, имаат кредити и сл. работи. Така и ми е обичај на ФМ, кога превземам екипа да играм со играчите кои ми се во екипата, ептен со некои корекции ако е потребно. Второто лето ги земав само Томаш Росицки на free, него како замена за Сахин и затоа што е легенда на Борусија, во favorite teams му се и сакам да ми биде во стручен штаб кога ке се пенѕионира, и го купив Цеѕар Азпиликуета од ОМ ѕа 14.5 милиони. Од него не сум некако задоволен, и не ФМ 2010 исто така фрлив пари за него и многу тапа оцени ми добиваше. Третото лето ги земав Шеников од ЦСКА Москва за 10 милиони, Деде ми е веќе стар, па покрај Шмелцер да имам уште еден квалитете лев бек, а и скаутите ми кажаа дека има потенцијал да биде и подобар од Шмелцер, потоа Лукаку зверот од Андерлехт и тоа на FREE и за 15 милиони Муса Сисоко.
Одлични се Борусија, одбраната ми е супер со Суботиќ и Хумелс, а и Геце се равива во феноменален играч.

Football Manager 2011 Sortitoutsi Facepack and Logopacks

Преку 70 000 фаци на играчи, тренери, менаџери, скаути, како и логоа и амблеми на сите тимови.

Еве ви торент. Мислам дека за вакви работи е дозволено поставување на торент и останати линкови за превземање.

• Ми се допаѓа
Reactions: dwa
Јаја Саного во 2016-2017 , звер невиден

xcepc.jpg

дали во пачот 1.1 исправени се грешките со картоните и повредите ?

Симни Вузе [Vuze/Azerus] и горе у search пиши го името на играта ќе ти даде листа и нормално ќе одбереш со повеќе сидери

Брее 10 страни уназад само за пачови зборите и ме збунивте:) Ја симнав ја инсталирав Relased.. Ај сеа дајте ми ги пачовите што треба да ги симнам:smir:

За да поправи некои багови кои ги има во играта :smir:

Пред 1 недела престанав да играм.Играм со Интер,у подготовки газам,сите ги тепам со 3+ - 0 и доаѓа време за Суперкупот со Рома.
Имав 10+ 100% шанси,сам пред голман,5 шутнаа директно и голман пополека а 5 у З ред,како што вика таму..
Ме изнервира.. ама ајде,0-0 беше до 90.. се играат продолженија..иде топка до Цезар ептен пополека,баш у него..човекот ја промашува,топката застанува позади него,он не се врти да ја земе,стои свртен со грб.. дојде еден од Рома и ми даде гол.Пукнав више и избришав сејфот и не играв од тогаш.

Ај сеа да го симнам новиот пач,ќе почнам пак да играм.. ама пишувате требало крак..каков е тој крак,од кај да го симнам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom