Football Manager 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Ивица ЈМК
  • Време на започнување Време на започнување
Играва ја симнав вчера преку торент и ми е на Руски. Е сеа, прашањето ми е КАКО да направам да ми биде на англиски? иначе играва ми е Football Manager 2011 Russian ?? ? може да се направи да биде на англиски јазик и како? благодарам однапред

Ќе го отвориш цедето и од таму ќе ги копираш фајловите од папката languages во Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages значи таму каде што ти е инсталирана играта

Ќе го отвориш цедето и од таму ќе ги копираш фајловите од папката languages во Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages значи таму каде што ти е инсталирана играта

Симната ми е преку торент, дај објасни подобро...

п.с сега ја уклучувам и нешто ми пишува на руски и има штиклирано и икс.. и на кое да стиснам ми се искл. играва

Ај некој ако може да ми даде линк од каде да ја симнам играта,само да не е таа руската верзија

Симната ми е преку торент, дај објасни подобро...

п.с сега ја уклучувам и нешто ми пишува на руски и има штиклирано и икс.. и на кое да стиснам ми се искл. играва

Епа го отвараш Iso фајлот преку Daemon или која било друга слична програма и одиш во цедето и таму имаш фолдер languages, во него имаш мислам два фајла и ги копираш тие фајлови у дректоријата каде што ти е иснталирана играта пример: C:/Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages ја уклучуваш после играта и јазикот ти е англиски

Епа го отвараш Iso фајлот преку Daemon или која било друга слична програма и одиш во цедето и таму имаш фолдер languages, во него имаш мислам два фајла и ги копираш тие фајлови у дректоријата каде што ти е иснталирана играта пример: C:/Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages ја уклучуваш после играта и јазикот ти е англиски

Сватив но сеуште нејќе да се смени на Англиски... го копирав и го пејстнав.. еве го!

hehe1289225390.jpg

Ај читај поубаво - значи прво влези во фолдерот дата па во ленгвиџис. А и не знам што се замараш со рускава, симни си ја рилоудед.

Сватив но сеуште нејќе да се смени на Англиски... го копирав и го пејстнав.. еве го!

hehe1289225390.jpg

Другар не таму!!! Кликни на data најгоре што ти е фолдерот па после на languages и таму ке ги копираш. Еве ти слика иако мојата е друга reloaded верзијаewfwe.jpg

Другар не таму!!! Кликни на data најгоре што ти е фолдерот па после на languages и таму ке ги копираш. Еве ти слика иако мојата е друга reloaded верзијаПрегледај го приврзокот 36677

hehe1289226374.png

Направив све како што ми кажа и ја уклучувам играта и пак е со руски!

--- надополнето ---

Ај читај поубаво - значи прво влези во фолдерот дата па во ленгвиџис. А и не знам што се замараш со рускава, симни си ја рилоудед.

aBbA ми даде линк и јас ја симав :S

najdovte nekoj ubav set so sliki od igracite , dresovi i slicno.... ? aj ako najde nekoj neka kazi :helou:

Направив све како што ми кажа и ја уклучувам играта и пак е со руски!
избриши го тој фајлот russian.ltc чим немоеш да се снајдииш во менито.

Ај некој детални импресии нека искажи за играва, да знам петок дома шо че ме чека. И дали има многу багови (рачунајте стандард почнувам со најниска Англиска лига и ги терам до прва и во Европа)

Де ако може некој да ми прате торент/линк по пп за пач што се игра со руската верзија(ако воопшто има)фала однапред:salut:

rerwe.jpg
Ако може да ми помогне некој дали ова го сретнал на менаџерот,досега ваков bug ми се нема случено на играва селектирав голман и не ми дава да стартувам утакмицата со хрватската репрезентација.

пишува одоздола minium of three goalkeepers in the squad и тоа го направив и пак не бидува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom