Football Manager 2010

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
и младиот читер ти е? :) хахаха барем финишинг поќе да му напраеше... мала шала брат фала за скинот поздрав:helou:

читер ами како ;)
зар мислиш дека ја ги стаав бројките една по една??
не не, кога ќе го симнеш едиторот и ќе влезеш во профил на играчот, од страна има неколку опции -

Legend
Pro
Average
.....
..
...

има и едно Wonderkid, а има и -1 и +1 автоматски на сите атрибути, па така можеш на своите да им ги појачуваш со неколку клика, а на ривалите да им ги намалуваш :D
па така дури сеа забележав дека има тапа финиш, али небитно, ко брца по 2 гола во просек од натпревар.

абе се има, симнете си и видете си.

Му се игра на некој FM преку интернет?:vozbud:

Ке ве молам некој да ми објасни како да го искористам даемон тулс, мислам на кој фајл за да можам да играм менаџер без цд. Го имав цдто ја снимав, но цдто го изгубив и сеа ја имам инсталирано играта но немам цд. Плс хелп :smir:

Uploaded with ImageShack.us

почнав со Хал и првата сезона ми предвидеа 20то место,завршив 13ти,втората ми предвидеа 16то завршив 8ми,третата ми предвидеа 9то а освоив :)без сејфови..

почнав со Хал и првата сезона ми предвидеа 20то место,завршив 13ти,втората ми предвидеа 16то завршив 8ми,третата ми предвидеа 9то а освоив :)без сејфови..

А како ги собра играчите бе? Ди Мариа, Каналес, Мерида, Рикелме, Лук Јанг, Ешли Јанг, Покоњоли. Нема шанси мучка некоја да не си напраил.

Како стоиш со финансии ? У минус си ???
Јеботе 16 м. првата + 38 м. втората сезона = 54 милиони у минус до третата сезона. :toe: Колку пари ти дадоа за трансфери првата и втората сезона ?
Ебате Евертонот, газдине скржави, едвај 10 милиони за трасфери извадив. А ти ми одиш 54 милиони у була за две сезони. И уште па лиги ми праиш на форум :)

Со default верзијата играш, така ? Нема шанси на 10.3 пачот сите овие да ги земеш за вакви ниски цени, скоро сите се за некои 10-15 мил. поскапи. :)

Со default верзијата играш, така ? Нема шанси на 10.3 пачот сите овие да ги земеш за вакви ниски цени, скоро сите се за некои 10-15 мил. поскапи. :)
да да со првата верзија играм,поефтини се играчите а и не ми иде нешто со инсталации,ми се кочи компјутерот ко за беља.Вака посигурно ми е:)

--- надополнето ---

Како стоиш со финансии ? У минус си ???
Јеботе 16 м. првата + 38 м. втората сезона = 54 милиони у минус до третата сезона. :toe: Колку пари ти дадоа за трансфери првата и втората сезона ?
Ебате Евертонот, газдине скржави, едвај 10 милиони за трасфери извадив. А ти ми одиш 54 милиони у була за две сезони. И уште па лиги ми праиш на форум :)
Првата сезона ми дадоа 8.5 ама со ребаланс ми дојде негде 14..кога почнав вредноста на клубот беше 40 сега е 140 ама има заем 47 милиона ваљда пошо стадионот го зголемуваа а и од трансфериве..

Еј дечки да прашам нешто.Слаб ми е многу интернетот и неможам да ја симнам играта и земав од другар што ја има симнато од нет и неможам да ја стаам на двд.Играта зафаќа 4,62GB а двд то е 4,75 мсл и не ја фаќа пак.Ја стаив на 2 двд a и ја префрлив некако кај мене у компјутер ама несака да ја инсталира играт само тоолс некои ми инсталира и finish вика одма од играта ништо нема.ПРобав да ја копирам од кај другар ми од program files инсталираното од играта кај мене и можеше ама ми вика UNABLE TO FIND DISK.Како тоа да го средам?КЕ пукнам неможам да ја опраам играта а 4 месеци ке треба да чекам ако почнам да ја симнувам со интернетов...

Еј дечки да прашам нешто.Слаб ми е многу интернетот и неможам да ја симнам играта и земав од другар што ја има симнато од нет и неможам да ја стаам на двд.Играта зафаќа 4,62GB а двд то е 4,75 мсл и не ја фаќа пак.Ја стаив на 2 двд a и ја префрлив некако кај мене у компјутер ама несака да ја инсталира играт само тоолс некои ми инсталира и finish вика одма од играта ништо нема.ПРобав да ја копирам од кај другар ми од program files инсталираното од играта кај мене и можеше ама ми вика UNABLE TO FIND DISK.Како тоа да го средам?КЕ пукнам неможам да ја опраам играта а 4 месеци ке треба да чекам ако почнам да ја симнувам со интернетов...
грешка си само 2 гига е и тоа 100% а инсталацијата е едноставна:toe: одиш само setup.ехе фајлот инсталираш и толку.... барем така мислам:kesa:

Ево ги моите успеси со Manchester City.
liga tabela 09-10.JPGtransveri 09-10.JPG
liga tabela 10-11.JPGtransveri 10-11.JPG
liga tabela 11-12.JPGtransveri 11-12.JPG
momentalna tabela.JPGtransveri od sezonata koja ja igram.JPG
momentalen 1sostav.JPGrezervi koi igraat vo liga na sampioni.JPG

Лево е првиот состав кој игра само во Англиска лига а десно е вториот состав кој игра во купови и во Лига на Шампиони ако стасам до 1/2 финале и финале не игра овај состав игра другиот првиот.
И да нагласам дека кога освоив Англиска лига освоив и Лига на Шампиони.
pencil.png

Ке ве молам некој да ми објасни како да го искористам даемон тулс, мислам на кој фајл за да можам да играм менаџер без цд. Го имав цдто ја снимав, но цдто го изгубив и сеа ја имам инсталирано играта но немам цд. Плс хелп :smir:

Ај ве молам одговор!

Ај ве молам одговор!

Ако ти е инсталацијата на играта запакувана преку некоја програма само преку даемон ја отвараш играта и у my computer да ти покаже на вортуелниот драјв(daemon драјвот бај д веј) Fm2010 или како ти е потпишан фајлот(инсталацијата)после ја пушташ играта.Мене инсталацијата ми е нормална(значи не е запакувана) и јас само преку даемон го наоѓам Disk 1 у фолдерот со инсталацијата и го оставам уклучено така нон стоп и така се игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom