Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Како што реков еве и слики од сејфот со Алфретон и Македонија

img
img

Со македонија одлично ми тргна 3 порази и 1 нерешена , 2 порази од шпанија , 1 од словачка и нерешено исто со словачка и се квалификував директно за на европско....

img
img

Со афлретон прва сезона шампион во 6та лига сеа во 5 исто сум прв...Си гази тактитаката на Tinkerman...:D
На оваа http://www.footballmanagerstory.com/best-fm-2015-tactics-tinkermans-goalscoring-strikerforce/ мислеше тинкерман тактика? Оти како што прочитав пред неколку недели, мислам дека претходно спомна дека ќе ја испробуваш тактиката Deadly circle 442 или сум грешка, напишав баби и жаби највероватно. :D[DOUBLEPOST=1435777107][/DOUBLEPOST]И.. од кај овие wallparers наоѓаш за секој дел од играта посебно.. еве гледам имаш Vanarama Conference Wallparer, EURO трофејот како Wallparer, претходно со Сасуоло имаше Wallparer од логото на Сасуолo, немогуче како ги наоѓаш овие све ствари..

Ама ич не ми се игра играва мајку да и ебам, таа 4-4-2 формацијата ја пробав со Монако на 1-2 утакмици и барав нешто со 3ца позади и најдов една 3-4-1-2, доста интересна формација. Пуштив со Фиорентина да ја пробам еве изиграв едно 4-5 пријателски утакмици сите победи, ама џабе некако немам ентузијазам да играм, дневно макс по 2-30 минути ќе уклучам ради реда и толку.

Еве ја, тие што играат поактивно ако сакаат може да ја пробаат, мене ми делува на доста сигурна, интересна и атрактивна па ќе видиме у лига што ќе се дешава.

http://www.fm-base.co.uk/forum/shar...y-monster-won-every-title-5-teams-15-3-a.html

Дечки ај да помогнете.

Не сум во тек со играва од 2012 т.с одкако почнаа да каснат со кракови и остали заебанции.

Годинава бидејќи се подновив со ново компјутерче па ми се врати желба за играва.
Вака проблемот ми е сега со апдејтови кракови стримови и сл работи потребни за инсталација.
За да не губам време да чепкам по нет, сигурно некој од вас ја има стокмено играта па нека објасни по пп што и како треба.
Инсталацијата ја имам, е сега проблем ми се оние други тракатанции...
Да наместиме и да распалам едно 4-5 сезони со Евертон. :)

Ај ако може линк од играва со сите пачови и остали работи..:icon_lol:

Среде зачувување ми снема струја и не можам да го пуштам сејвот сега. Ќе има некое чаре или...немам бекап направено :/

Нема линк ?
Ако... ќе ги барате новите уметнички филмови на Ники Бенз ама НЕМА !

Среде зачувување ми снема струја и не можам да го пуштам сејвот сега. Ќе има некое чаре или...немам бекап направено :/
Нема брат ...... Мора да боли очајно :icon_lol: Другпат убаци 3 ролинг сејфа на 2 недели под дефолт следен пат . GreenHorn !!!:kezec:

Нема брат ...... Мора да боли очајно :icon_lol: Другпат убаци 3 ролинг сејфа на 2 недели под дефолт следен пат . GreenHorn !!!:kezec:

Јбг...тоа е. Ум за друг пат

Ова до сега ми се немаше случено... Без пораз цела сезона. За малку немаше да биде така околу 25-26 коло не ми текнува Ливерпул ми водеа 1-0 но во 93та израмнив. Се друго беше по релаксирано :)

English Premier Division_ Overview Stages.png

Ова до сега ми се немаше случено... Без пораз цела сезона. За малку немаше да биде така околу 25-26 коло не ми текнува Ливерпул ми водеа 1-0 но во 93та израмнив. Се друго беше по релаксирано :)

Прегледај го приврзокот 124459
Јако, јако, еве за целата сезона оти си останал без пораз заслужуваш еден да ти „удрам“ со задоволство :D
Која тактика ја имаш воиграно, своја си креира или од интернет симна некоја?

Јако, јако, еве за целата сезона оти си останал без пораз заслужуваш еден да ти „удрам“ со задоволство :D
Која тактика ја имаш воиграно, своја си креира или од интернет симна некоја?

4-3-3 , симнав една од интернет да пробам чисто и со неа од 5 пријателски изгубив 3, ама после јас си чепкав по неа и сменив околу 70-80% oд тактиката пошто ме мрзеше да креирам нова па се од ново..и од тогаш ова се случи 34-4-0 :)

4-3-3 , симнав една од интернет да пробам чисто и со неа од 5 пријателски изгубив 3, ама после јас си чепкав по неа и сменив околу 70-80% oд тактиката пошто ме мрзеше да креирам нова па се од ново..и од тогаш ова се случи 34-4-0 :)
Дај направи upload на интернет и прати ми ја во порака твојата тактика, ќе ја испробам кај мене со Јунајтед да видам дали стварно ќе биде 34-4-0 или полошо :D

Може некој дами пише у ПП иам проблем со инсталацијата на ФМ 2015 ?!
anyone...?:(

Зошто ми ги симулира пријтелските пред сезоната ни една не изиграв туку автоматски ми ги симулира сите :/

Си наместил асистентот да ти ги игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom