Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зависи за што и каде ти треба.Лука Јовиќ,Крамариќ,Заза? Кој од овие да одберам?![]()
Ај нека ми прати некој да симнам пач за лого за Бундес и Премиер лига само, неможам да најдам.
Си го симнал ти ова или онака ми го залепи само?Сите можни и неможни логоа
http://www.logo-world.net/tcm15-logos-fm15-en/
Играта, од оние преку торент ти е или стим..Си го симнал ти ова или онака ми го залепи само?
Пошто ја некако неможам да се снајдам, има 3 такви, тоа од 12гб не доаѓа у обзир да го симнам пошто самата игра е 3гб :Р
Си го симнал ти ова или онака ми го залепи само?
Пошто ја некако неможам да се снајдам, има 3 такви, тоа од 12гб не доаѓа у обзир да го симнам пошто самата игра е 3гб :Р
Да бе у право си, кај на секои 2 минути краш дампс ми праи па уште логоа ќе ставам, ќе ми се запали компјутеров.Играта, од оние преку торент ти е или стим..
ако ти е од торент, тогаш самото срање логови, ако сакаш да ти се појавуваат креш дампс, инсталирај што да ти кажам друго, освен да се зафркнеш со играта.
Најди ја на Skidrow верзијата од нивната страна, симни ја, unzip, нема инсталација, десен клик, run as admin (a must е ова ако нејќеш crash dump), ????, profit.Ај некој нека напише како да ја инсталирам кракнатава верзија? Како оди кракнатава верзија, торент, пач од каде. Поззи4