Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Лука Јовиќ,Крамариќ,Заза? Кој од овие да одберам?:cautious:
Зависи за што и каде ти треба.
Јовиќ има 17 години, ако пред него имаш 2ца првотимци тогаш купи го, таман да го искалиш полека, Крамариќ не сум го видел уште на играва, Заза за прв шпиц кај сакаш.

Јовиќ шиба голови како нездрав.Прати го прво две години на позајмица и после ке цепа.
Исто Ричаиро Живковиќ од Ајакс прераснува во страшен играч.
Уствари цел младински тим на Ајакс се зверови: Cerny, Nouri, De Beek. :D

Некој дан знае добра тактика за 3-5-2?

Последно уредено:
Ај нека ми прати некој да симнам пач за лого за Бундес и Премиер лига само, неможам да најдам.

Си го симнал ти ова или онака ми го залепи само?
Пошто ја некако неможам да се снајдам, има 3 такви, тоа од 12гб не доаѓа у обзир да го симнам пошто самата игра е 3гб :Р
Играта, од оние преку торент ти е или стим..
ако ти е од торент, тогаш самото срање логови, ако сакаш да ти се појавуваат креш дампс, инсталирај што да ти кажам друго, освен да се зафркнеш со играта.

Си го симнал ти ова или онака ми го залепи само?
Пошто ја некако неможам да се снајдам, има 3 такви, тоа од 12гб не доаѓа у обзир да го симнам пошто самата игра е 3гб :Р

Ova go koristam jas:
http://sortitoutsi.net/graphics/style/3/metallic-logos

Folderot za grafika kaj mene e priblizno 10gb, ama ima sve, logoa, lica, dresovi, 3d dresovi, reklami...

Играта, од оние преку торент ти е или стим..
ако ти е од торент, тогаш самото срање логови, ако сакаш да ти се појавуваат креш дампс, инсталирај што да ти кажам друго, освен да се зафркнеш со играта.
Да бе у право си, кај на секои 2 минути краш дампс ми праи па уште логоа ќе ставам, ќе ми се запали компјутеров. :D

Ај некој нека напише како да ја инсталирам кракнатава верзија? Како оди кракнатава верзија, торент, пач од каде. Поззи4

Ај некој нека напише како да ја инсталирам кракнатава верзија? Како оди кракнатава верзија, торент, пач од каде. Поззи4
Најди ја на Skidrow верзијата од нивната страна, симни ја, unzip, нема инсталација, десен клик, run as admin (a must е ова ако нејќеш crash dump), ????, profit.

И антивирусот треба да го изгасиш доека ја симнуваш, додека ја инсталираш и кога ја пушташ.

"Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one."

dxmzau.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom