Football Manager 15

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
не дека не ја поддржува меѓутоа дубариве за кракување се правени на седмица, осмица... :)

Само да кажам дека на @Ultraboy му се размина силувањето :D а ја сум новиот трењер на Гостивар. Сега ми се спие, ама утре прво ќе тражам начин да си стаам надимак Сунгерот Боб.

Фала многу на @Ultraboy што помогна да средиме. Па според неколку изиграни утакмици, не е лоша играта, едино баг е што многу се повредуваат играчите, секоја утакмица имам повреден. И, да, некој да кажеше кај да го најдам трансфер центарот т.е. играчите што се на трансфер листа?

Ако може некој нека ми прати по ПП линк од торент и шо се треба да направам, фала :D

3dm беше супер, ноќеска играв, сабајлево пуштам - crush dump и не може да се пушти никако. Не сфаќам што може да се смени...

Едит - Антивирусот се апдејтирал и избришал фајл демек е вирус, што пред тоа не бил на листата. Глупости.

Последно уредено:
Иначе ако има некој логоа, дресови што ќе пасираат на играва нека даде линк...

Иначе ако има некој логоа, дресови што ќе пасираат на играва нека даде линк...

Ако ги имаш од лани - истите стави ги. Јас од 2013 истите ги користам.

ги ставив и од лани и овие од вори ама не ги дава зашо незнам...

Правилно не си убацил , читај упат и следи , едноставно е , копи пасте

Она кога едвај чекаш да заврши утакмицата, затоа што си свесен дека немаш никакви шанси :)
6rBpaJF.jpg

Полојна тим ми др повреди по 5-6 месеци, полојна сака да си оди а уште септември сум. Да ти се плукнам во играта. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom