Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Леле што е ова кога гледаш утакмица? ФИФА 98ма?![]()
На фифа менаџер тоа го имаше од пред 3 години.За игра како Менаџер, што не е многу битно тоа - одлично е!
Мене ми изгледа супер, тоа на сред утакмица што моеш да им се дереш е одлична опција.
Па што фајде ?Добро бе, никој не ја игра бетава?![]()
Stopped playing the Beta after Barcelona offer £10 million for William Carvalho then accepted my counter offer of £10m plus Messi, which eventually went through. Will wait till full release and start a new game.
Добро бе, никој не ја игра бетава?![]()
Не онака оптшо ме интересираше мислење, пошто ја на 7-ми си ја чекам фул верзијата, не дека и таа ќе нема багови, одма неколку пача ќе извадат ко стално да ја средат.Шо те интересова? Багче до багче е бетава, ама има потенцијал.Многу голови паѓаат, голманите се ретардирани, смешни суми за трансфери, играчите паѓаат во депресии за глупости итн...
Не онака оптшо ме интересираше мислење, пошто ја на 7-ми си ја чекам фул верзијата, не дека и таа ќе нема багови, одма неколку пача ќе извадат ко стално да ја средат.