Football Manager и останати Manager игри!

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
Пореална и подобра!:uvo::nesvest: Ар ју натс!!!

Во Фифата уште кое ке ја видеш 3д утакмицата, и јасно ке ти стане се. Јас досега такво нешто кај некој друг менаџер неам видено, а не е само тоа има уште многу други работи шо кај другите менаџери изгледаат буквално ко да играш на Нинтендо!

Е сеа за тоа отказите, за кога како, ја кажав дека го начекав добриот пач и после тоа го тргнаа и тај!

Во секој случај нема споредување со мастерот Фифа Менаџер ХХХХ!
Ти кажав ЗА МЕНЕ. Не ме интересира мислењето на другите, јас си гледам за мене. Кога играв Фифа Менаџер ќе ги изнакупам најјаките играчи, и редовно освојував се што е можно. Во Фудбал Менаџер, ако сакаш и господ купи го, додека не се уиграат, нема шанси да завршеш прв. Јас пример, на Фудбал Менаџер првата сезона со Реал кога играв завршив 8ми, а на Фифа Менаџер, со истите засилувања, завршив први. Не можеш ти мене сега да ми кажуваш која игра е пореална и подобра, кога сите си имаме различни мислења. Ако е така како што ти викаш, дека Фифа е пореална и подобра, не знам зошто тогаш скоро цел форум што игра Менаџер, ја игра Фудбал Менаџер.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Играј Фудбал Менаџер 2009 па после ќе збориме,и дај не ми збори Нинтендо ова она не си играл Менаџер можеби од 2004 година па тука ќе дискутираш безвезе.
За Менаџери освен оваа година шо неам време за играње, играм сигурно едно 7-8 години, и тоа ОД, ДО, затоа не ми збори за Менаџери.
Уште графиката коа и ја видам со тие точкиците :nesvest::pos2:

Ти кажав ЗА МЕНЕ. Не ме интересира мислењето на другите, јас си гледам за мене. Кога играв Фифа Менаџер ќе ги изнакупам најјаките играчи, и редовно освојував се што е можно. Во Фудбал Менаџер, ако сакаш и господ купи го, додека не се уиграат, нема шанси да завршеш прв. Јас пример, на Фудбал Менаџер првата сезона со Реал кога играв завршив 8ми, а на Фифа Менаџер, со истите засилувања, завршив први. Не можеш ти мене сега да ми кажуваш која игра е пореална и подобра, кога сите си имаме различни мислења. Ако е така како што ти викаш, дека Фифа е пореална и подобра, не знам зошто тогаш скоро цел форум што игра Менаџер, ја игра Фудбал Менаџер.

Добро секој си има свој укус!
А за воигрување на тимо не ми збори, на Фифата малку повеке треба да се измачеш за да склопиш добар тим. А за готов тим без промени шо ке уиграваш, Асистенти! Најнормално со Реал ако бидеш и ке бидеш мегу првите!
Додека на Фудбал Менџерот е глупости, гледаш играчи од напаѓач за една сезона се прави одбрамбен и ред други примери.
Друго, да ги оставиме тактиките и играчите, на Фудбал менаџерот освен тоа нема друго ништо, додека тука си повеке ангажиран со градење стадиони, младински школи, односи со јавноста, интервјуа кои влијаат кај играчите и навивачите и ред други работи кои го прават интересно во играта, па дури имаш и приватен живот!:vozbud:

Тој адреналин досега не сум го почуствувал кај Фудбал Менаџерот, додуша го играв до 2008, 2009 коа го инсталирав се појкајав 100000.. пати!:toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Друже, тебе ти треба Симс, не Менаџер. Во фудбал менаџер е запазен фудбалскиот и тактичкиот аспект, а ти ако сакаш да се заебаваш со билети за утакмица и колку седишта имаш на стадионот тоа е веќе друго, не збориме за фудбалски менаџер, збориме за СимСити.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Друже, тебе ти треба Симс, не Менаџер. Во фудбал менаџер е запазен фудбалскиот и тактичкиот аспект, а ти ако сакаш да се заебаваш со билети за утакмица и колку седишта имаш на стадионот тоа е веќе друго, не збориме за фудбалски менаџер, збориме за СимСити.

18 години си, значи си ја играл за да ми ја препорачаш!!!!

Тоа е играта, не само битно намести тактика, и пуш плеј, и оп резултато!
Значи овде се чуствуваш како комплетен менаџер, но кажав секој со свој вкус, така да кликај на тоа црвените и зелените точкици !:toe::kesa:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Го играм Фудбал Менаџерот уште од времето кога се викаше Championship manager, Од кога се оддели Football Manager од Championship manager само тие игри постоеа и се сметаа за реални фудбалски тренерски симулации.
А Сега некој тврди дека Фифа менаџер е пореална а Football manager била како нинтендо !?!?! Па тогаш зашто има 1000 пати повеќе луѓе што играат Football Manager од Фифа ????? Споредбата помеѓу Football Manager и Fifa Manager e како да споредуваш ПЕС 6 со која било ФИФА игра.:lud:

18 години си, значи си ја играл за да ми ја препорачаш!!!!

Тоа е играта, не само битно намести тактика, и пуш плеј, и оп резултато!
Значи овде се чуствуваш како комплетен менаџер, но кажав секој со свој вкус, така да кликај на тоа црвените и зелените точкици !:toe::kesa:
Па тоа и не го разбираш ти, и не можеш да го разбереш, ЈАС не играм Менаџер заради графиката !?!?! Јас играм баш заради тие црвени и зелени точки, заради милионите тактички решенија и опции кои доколку не наместиш се како што треба, џабе ти е и најдобрите играчи да ги имаш, пак ке се мачиш да освоиш место кое води во Уефа куп:toe:
И викаш комплетен менаџер заради можноста да се надгради стадионот или што сакаш да правиш со тимот ??????
Па тоа не е работа на менаџерот, тоа е работа на сопственикот на клубот, работата на менаџерот е да подготви тактика и тренинг и да ги менаџира играчите. Се друго е непотребно. Убава споредба имаше погоре со СимСити и Менаџер.
Дали си изиграл барем една сезона на Football Manager ???

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Го играм Фудбал Менаџерот уште од времето кога се викаше Championship manager, Од кога се оддели Football Manager од Championship manager само тие игри постоеа и се сметаа за реални фудбалски тренерски симулации.
А Сега некој тврди дека Фифа менаџер е пореална а Football manager била како нинтендо !?!?! Па тогаш зашто има 1000 пати повеќе луѓе што играат Football Manager од Фифа ????? Споредбата помеѓу Football Manager и Fifa Manager e како да споредуваш ПЕС 6 со која било ФИФА игра.:lud:

Па тоа и не го разбираш ти, и не можеш да го разбереш, ЈАС не играм Менаџер заради графиката !?!?! Јас играм баш заради тие црвени и зелени точки, заради милионите тактички решенија и опции кои доколку не наместиш се како што треба, џабе ти е и најдобрите играчи да ги имаш, пак ке се мачиш да освоиш место кое води во Уефа куп:toe:
И викаш комплетен менаџер заради можноста да се надгради стадионот или што сакаш да правиш со тимот ??????
Па тоа не е работа на менаџерот, тоа е работа на сопственикот на клубот, работата на менаџерот е да подготви тактика и тренинг и да ги менаџира играчите. Се друго е непотребно. Убава споредба имаше погоре со СимСити и Менаџер.
Дали си изиграл барем една сезона на Football Manager ???

Јебига, сам против сите не бива!:toe:

Секој со свој вкус, мене лично ми се свиѓа повеке Фифата!

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Луѓе џабе се расправате. Ако некој сака да игра реална игра на која фудбалските стручњаци и завидуваат, се знае коа е таа.
Фифа менаџер е за тие шо не ги интересира фудбалот и тактиките. И точно, фудбал менаџер. не менаџер на стадионот или на продажба на билети или дресови.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
Луѓе џабе се расправате. Ако некој сака да игра реална игра на која фудбалските стручњаци и завидуваат, се знае коа е таа.
Фифа менаџер е за тие шо не ги интересира фудбалот и тактиките. И точно, фудбал менаџер. не менаџер на стадионот или на продажба на билети или дресови.
абе двете се добри само што ме нервира дека има многу чекање на фудбал менаџер, а добро е како што кажа , што на фифа менаџер има + додатоци стадиони курци палци:pos2::pos2: но во тактиката е малце:kesa:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
fala...:smir:

edvaj cekam!!
јас најверојатно не ќе можам да ја играм :( но никаде неможам да најдам кај има потребна конфигурација
Football Manager 2010
System Requirements* Intel CPU-
AMD CPU-
Nvidia Graphics Card-
ATI & Intel Graphics Card-
RAM-
Hard Disk Space-
Direct X- 9 * System requirements displayed are based on recommended system requirements and should be used as a guide only.
а еве за фифа менаџер
Fifa Manager 10 Minimum Requirements: CPU: 1.3 GHz Intel Pentium III or equivalent processor
RAM: 1024 MB , 2048 MB recommended (depending on the number of selected leagues)
64 MB (AGP/PCI-E), graphics card
12 GB available HDD
8x DVD-ROM drive
DirectX 9.0c compatible sound card

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Не се радувајте пред време, нема да ја има кракната барем до нова година ко лани, нормлно освен ако не си ја купите оригинал :toe:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.590
Поени од реакции
14.396
јас најверојатно не ќе можам да ја играм :( но никаде неможам да најдам кај има потребна конфигурација

PC System Requirements

OS - Windows Vista or XP
Processor Speed - Vista - 2.0GHz, XP - 1.4GHz
Memory - Vista - 1GB, XP - 512MB
Videocard - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL or greater

Toa ти е потребната конфигурација за FM 2010. Слично ко лани, само што мислам ќе бара малку подобра графичка, оти ќе биде подобрен 3D гејмплејот.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294

PC System Requirements

OS - Windows Vista or XP
Processor Speed - Vista - 2.0GHz, XP - 1.4GHz
Memory - Vista - 1GB, XP - 512MB
Videocard - 128MB Nvidia FX 5900 Ultra, ATI Radeon 9800, Intel 82915G/82910GL or greater

Toa ти е потребната конфигурација за FM 2010. Слично ко лани, само што мислам ќе бара малку подобра графичка, оти ќе биде подобрен 3D гејмплејот.
ок фала значи со мојата конфигурација ќе можам да игам макар во 2д :)

Kajgana Shop

На врв Bottom