Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
.iso ми е... (CM0102.iso)
А наместив се како што треба, снимив и пачот и апдејтот, наместив и Win98 / WinME... :icon_conf
Незнам што би можело да биде, поентата мене ми беше, iso фајлот да ти биде уште активиран у my computer, ко да имаш cd у PC ставено зашто и мене ми бара cd koга истото не ми е направено т.е. ми го јавува твојот проблем .

Незнам што би можело да биде, поентата мене ми беше, iso фајлот да ти биде уште активиран у my computer, ко да имаш cd у PC ставено зашто и мене ми бара cd koга истото не ми е направено т.е. ми го јавува твојот проблем .

Да не има крак во маунтуваното цд ????

Активен ми е iso фајлот... го чувам уште не ми е избришан :toe:

Oндак незнам зашто би ти го правел тој проблем, ја ако добро памтам не ја кракуев, глеам и на нетов ваков проблем не начекав . Преинсталирај зашто сите што ја симнаа без проблем ја пуштија уз дадените иснтрукции .

A да, заборавив еден многу битен детал

The Minimum system requirements for running CM01/02 are:

133 Pentium PC (233 recommended)
16 MB Ram (64MB recommended for over 4 multiple leagues)
1MB Video RAM (2MB recommended)
Ethernet Adapter (Network Play Only)

:pos2:

Преинсталирав и пак ништо, пробав и со и без пач нејќеше и ја избришав :@

нигерчиња да ве прашам,може да ги напраам да бидат најновите трансфери на менаџер 2003/2004?ако има нешо најдете ,тој ми е топ менаџер

juvejuve напиша:
нигерчиња да ве прашам,може да ги напраам да бидат најновите трансфери на менаџер 2003/2004?ако има нешо најдете ,тој ми е топ менаџер

фала си најдов:) играм менаџер 2003/2004 и во ливерпул ми се Кајт,Торес,Шкртел топовии:)

Абе знае ли некој дали е најдено решение за проблемот што го има ФИФА Менаџер 09. После секоја сезона без разлика на успехот ти дават отказ. Знае некој ?

Благодарам:smir:

Абе знае ли некој дали е најдено решение за проблемот што го има ФИФА Менаџер 09. После секоја сезона без разлика на успехот ти дават отказ. Знае некој ?

Благодарам:smir:

Коа излезе играта, првиот пач беше грешка шо го пуштија, после вториот, го оправија, ама одма го снема, а јас паметен:kez:, коа го преинсталирав ПС , отиде и Пач и игра у ку*ац!

Така да сеа, најубаво ке си ја чекам 2010, ке излезе некаде почеток на Октомври!:toe:

Инаку уште не ми е јасно, како шо гледам сите се закачени на Фудбал Менаџер, а ти си првиот шо ја спомнува уопште Фифа Менаџерот.

Како може да се споредува Фифа со Фудбал Менаџер, нема шанси.
Тоа Фудбал Менаџерот, исто ко на нинтендо се чуствувам да играм.

Коа излезе играта, првиот пач беше грешка шо го пуштија, после вториот, го оправија, ама одма го снема, а јас паметен:kez:, коа го преинсталирав ПС , отиде и Пач и игра у ку*ац!

Така да сеа, најубаво ке си ја чекам 2010, ке излезе некаде почеток на Октомври!:toe:

Инаку уште не ми е јасно, како шо гледам сите се закачени на Фудбал Менаџер, а ти си првиот шо ја спомнува уопште Фифа Менаџерот.

Како може да се споредува Фифа со Фудбал Менаџер, нема шанси.
Тоа Фудбал Менаџерот, исто ко на нинтендо се чуствувам да играм.

Друже јас само оваа ја играм. Другата некако ми е многу глупа...едноставна! Ја играм уште кога се викаше Тotal Club Manager od 2003 - 2005, па од 2006- до ден денес Фифа Менаџер :)
Моментално на 09 сум 2016та година, месец Декември...и после секоја сезона мора да додавам како нов играч, а стариот да го пензионирам.

Поздрав!:smir:

Друже јас само оваа ја играм. Другата некако ми е многу глупа...едноставна! Ја играм уште кога се викаше Тotal Club Manager od 2003 - 2005, па од 2006- до ден денес Фифа Менаџер :)
Моментално на 09 сум 2016та година, месец Декември...и после секоја сезона мора да додавам како нов играч, а стариот да го пензионирам.

Поздрав!:smir:

Блазе си ти, ја неам време , па затоа и можам да си дозволам чекање на 10-ката, тогаш би требало да распалам и јас, само да се крстеме шо побрзо да ја хакнат, за да не треба да чекаме како лани уште 1 месец повеке.:kesa::wink:

Јас ја играв Fifa Manager, се до 2008. Константно со неа ја играв и Football Manager, и Football Manager ми се покажа подобра, пореална, бар за мене. Кога излезе 2009, и кога го направија тоа со бркањето после секоја сезона, престанав да ја играм, и целосно се посветив на Football Manager. Можеби сега 2010 пак ќе почнам да ја играм, ако го нема тоа сра*е со бркањето после една сезона.

Јас ја играв Fifa Manager, се до 2008. Константно со неа ја играв и Football Manager, и Football Manager ми се покажа подобра, пореална, бар за мене. Кога излезе 2009, и кога го направија тоа со бркањето после секоја сезона, престанав да ја играм, и целосно се посветив на Football Manager. Можеби сега 2010 пак ќе почнам да ја играм, ако го нема тоа сра*е со бркањето после една сезона.

Пореална и подобра!:uvo::nesvest: Ар ју натс!!!

Во Фифата уште кое ке ја видеш 3д утакмицата, и јасно ке ти стане се. Јас досега такво нешто кај некој друг менаџер неам видено, а не е само тоа има уште многу други работи шо кај другите менаџери изгледаат буквално ко да играш на Нинтендо!

Е сеа за тоа отказите, за кога како, ја кажав дека го начекав добриот пач и после тоа го тргнаа и тај!

Во секој случај нема споредување со мастерот Фифа Менаџер ХХХХ!

Сфаќате дека сте можеби единствени двајца на форумов што ја играте Фифа менаџер ? И почитувај други мислења, нема потреба од коментари ар ју натс...

Пореална и подобра!:uvo::nesvest: Ар ју натс!!!

Во Фифата уште кое ке ја видеш 3д утакмицата, и јасно ке ти стане се. Јас досега такво нешто кај некој друг менаџер неам видено, а не е само тоа има уште многу други работи шо кај другите менаџери изгледаат буквално ко да играш на Нинтендо!

Е сеа за тоа отказите, за кога како, ја кажав дека го начекав добриот пач и после тоа го тргнаа и тај!

Во секој случај нема споредување со мастерот Фифа Менаџер ХХХХ!
Играј Фудбал Менаџер 2009 па после ќе збориме,и дај не ми збори Нинтендо ова она не си играл Менаџер можеби од 2004 година па тука ќе дискутираш безвезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom