Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали Samsung Galaxy S4 купен од T-mobile може да се користи со VIP картичка?
и ако може, дали ќе може да се користи интернетот од VIP на истиот телефон.
Зашто другар купил телефон од T-mobile (далеку поевтин) и кога го декодирал НЕ можел да го користи интернетот на VIP со VIP картичката

Благодарам однапред

Ме интересира дали Samsung Galaxy S4 купен од T-mobile може да се користи со VIP картичка?
и ако може, дали ќе може да се користи интернетот од VIP на истиот телефон.
Зашто другар купил телефон од T-mobile (далеку поевтин) и кога го декодирал НЕ можел да го користи интернетот на VIP со VIP картичката

Благодарам однапред
Нека подеси нет
http://www.vip.mk/documents/10521/1..._MKD.pdf/8b1bb505-74dd-4171-9d03-b0e4c3f0ad90

на 7ма страна се подесувањата за андроид фоун

па.. ајде кажувајте доколку имате проблеми со вашиот мобилен можеби би требало да ви помогнам во повекете случаеви
Necrophilia mi treba pomos e gledam deka se razbiras ali mene mi se slosi od baranje codovi po internet. Imam Nokia 100 ne vrede ni 100den ama za backup telefon ke mi posluzi nekogas (kako sega na primer). Telefonot e kupen od T-mobile a sakam da koristam Vip broj. Probav veke dva koda, a gledam po internet do tri obida sum imal (format na kodot #PW+XXXXXXXXXXXXXXX+1#).
Nokia 100

IMEI 354114057301526
CODE 059H2F0

P.S. Kade mozam da najdam 100% ORIGINAL (osven Mobiko)i najdobra cena za baterija model BA700 Sony Ericsson?

Фала Torte Mobile, се надевам испробана варијанта ти е за ваков случај. Се работи за Samsung Galaxy S4, а не го гледам во мобилниве што ги има за подесувања.
Извини ама не се разбирам, затоа и прашувам :)

Фала Torte Mobile, се надевам испробана варијанта ти х за ваков случај. Се работи за Samsung Galaxy S4, а не го гледам во мобилниве што ги има за подесувања.
Извини ама не се разбирам, затоа и прашувам :)
Абе за андроид се подесувањата, дали за хуавеи или галакси со андроид истите се

Купувам поклопец за HTC Wildfire S како на сликата

31vymDTPDdL.jpg

Imam LG T385 wifi pa me zanima dali znae nekoj kako da go dekodiram da go koristam na T-mobile karticka bidejki mi e kupen od vip i e kodiran. Kolku sto mozev da najdam na internet mi baraat da platam za da mi pratat nekoj NCK Code.... Pa ako znae nekoj, nekoj drug besplaten nacin so bi mozel da go napravam doma sam bez da go nosam kaj majstori da go dekodiraat neka pisi ke mu bidam mnogu blagodaren :rolleyes::D

Torte Mobile од постовиве ми изгледа дека си сервисер на мобилни. па едно прашање.
имам ХТЦ чача, и до пред 1 месец беше топ. алисега ме зеза ....... прво што приметив е дека кога ќе го одвојам од уво НЕ светнува екранот. морам да го притиснам горното копче (некогаш и 3-4 пати) за да засвети. а вечерва и ми се закочи ...... звонам, и сакам да ислкучам, али не се прекина врската. после 4-5 пати успеа

Torte Mobile од постовиве ми изгледа дека си сервисер на мобилни. па едно прашање.
имам ХТЦ чача, и до пред 1 месец беше топ. алисега ме зеза ....... прво што приметив е дека кога ќе го одвојам од уво НЕ светнува екранот. морам да го притиснам горното копче (некогаш и 3-4 пати) за да засвети. а вечерва и ми се закочи ...... звонам, и сакам да ислкучам, али не се прекина врската. после 4-5 пати успеа
Proximity Sensor
тој е оној ако го оддалечиш од уво да се упали екранот и обратно, а кај тебе не работи

Proximity Sensor
тој е оној ако го оддалечиш од уво да се упали екранот и обратно, а кај тебе не работи
тоа е едно што претпоставував, али зошто и кочи на дугмињата? го притискам дугмето за исклучување на пример, и пак не светнува, а и ете прееска и не реагираше, продолжи да звони, дури после 4-5-6 пати фати

тоа е едно што претпоставував, али зошто и кочи на дугмињата? го притискам дугмето за исклучување на пример, и пак не светнува, а и ете прееска и не реагираше, продолжи да звони, дури после 4-5-6 пати фати
Хмм може и софтверски да кочи, ај пробај со хард ресет, секако прво направи си бекап на податоци ако имаш контакти и смс

Хмм може и софтверски да кочи, ај пробај со хард ресет, секако прво направи си бекап на податоци ако имаш контакти и смс
направено е тоа пред 2 недели, нема фајде
ај на пп

Дајте бре луѓе некој нека ми одговори на горенапишаното не мора да е Necrophilia. Има ли за Nokia100 солуција, или мора да го носам на срвис за декодирање и колку пари ќе ме кошта тоа? Поздрав

Имам HTC Desire C и Huawei U8180 може некој да ми каже кај е најефтино и најбрзо да ги декодирам во Скопје? Понеделник одам натака па бидејќи не баратам по Скопје да си прашам :) Двата телефона се кодирани на T-Mobile

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom