Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Каде се наоѓа?
Скопје
ул Водњанска
Инаку добри се тука никој не знаше да ми го направи телефонот нипа некој близу тука па морав од Гевгелија до Скопје да одам али ми го направиа и тоа во еден ден.

Скопје
ул Водњанска
Инаку добри се тука никој не знаше да ми го направи телефонот нипа некој близу тука па морав од Гевгелија до Скопје да одам али ми го направиа и тоа во еден ден.
На семафорите до продавницата за мотори ли?

Незнам не се сеќавам, дебе типа јас од Гевгелија го најдов непа ти дали ке го најдеш, знам таму кај рамстор беше така на ќош идеше. Помеѓу рамстор и болницата така нешто иди.

Одма позади автобуската кај семафорите, кај експозитурата на Тутунска, пред државна, на ќошето. Има со црвено пишува Алфа Мобил

Кога ќе се испразнеше батеријата не чекав прво малку да се наполни туку го уклучував одма.Тераше така некој периода пред да цркне скроз го улкучував дирекно,се појавуваше windows phone неколку пати едно по друго,па еднаш и на крај ниеднаш.
Најверојатно ќе поминеш само со софтвер

Најверојатно ќе поминеш само со софтвер
Цена од прилика за софтверот и рр за LG E-900 Optimus7 и каде ти е сервисот
Во случај да не ми се исплати поправката,вреди ли некој сервисер да го земе за делови

Цена од прилика за софтверот и рр за LG E-900 Optimus7 и каде ти е сервисот
Во случај да не ми се исплати поправката,вреди ли некој сервисер да го земе за делови
Имаш ПП

Имам LG L3. кога ќе пуштам видео од youtube или од сниманите видеа гласот се слуша а слика нема се е црно

Чарај за десeт погрешни внесувања на network unlock code na ZTE ?
Сега каква картица да ставам ми бара PUK code .
Иначе телефонот е земен од T-Mobile

колку чини поправка на држачот за тестатурата кај НокиаЕ71 нека пише некој ...ФАЛА

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom