- Член од
- 8 септември 2011
- Мислења
- 3.675
- Поени од реакции
- 2.622
Alfa Mobile...Некој да ми каже добар сервисер на мобилин за да однесам на поправка LG E-900 Optimus 7.Телефонот не се вклучува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Alfa Mobile...Некој да ми каже добар сервисер на мобилин за да однесам на поправка LG E-900 Optimus 7.Телефонот не се вклучува.
Каде се наоѓа?Alfa Mobile...
СкопјеКаде се наоѓа?
На семафорите до продавницата за мотори ли?Скопје
ул Водњанска
Инаку добри се тука никој не знаше да ми го направи телефонот нипа некој близу тука па морав од Гевгелија до Скопје да одам али ми го направиа и тоа во еден ден.
Незнам не се сеќавам, дебе типа јас од Гевгелија го најдов непа ти дали ке го најдеш, знам таму кај рамстор беше така на ќош идеше. Помеѓу рамстор и болницата така нешто иди.На семафорите до продавницата за мотори ли?
На семафорите до продавницата за мотори ли?
Најверојатно ќе поминеш само со софтверКога ќе се испразнеше батеријата не чекав прво малку да се наполни туку го уклучував одма.Тераше така некој периода пред да цркне скроз го улкучував дирекно,се појавуваше windows phone неколку пати едно по друго,па еднаш и на крај ниеднаш.
Цена од прилика за софтверот и рр за LG E-900 Optimus7 и каде ти е сервисотНајверојатно ќе поминеш само со софтвер
Имаш ППЦена од прилика за софтверот и рр за LG E-900 Optimus7 и каде ти е сервисот
Во случај да не ми се исплати поправката,вреди ли некој сервисер да го земе за делови
Имаш ППФлет кабел за СЕ - Т715 ?
Wuat? каков држач за тастатура, што ти е поточно на телефонот?колку чини поправка на држачот за тестатурата кај НокиаЕ71 нека пише некој ...ФАЛА