Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Имам нов Huawei B970b :
http://t-mobile.mk/public/detali-za...04;105;103;200;201;110&et=&ust=1&tabpopusti=0
Не сум задоволен од стабилноста и брзината на 3Г мрежата . Мрежата паѓа постојано од 1.5 Mbps на вакви и полоши вредности од ова:
4420435044104420.png

Сака да користам интернет од друг оператор (на пр. Оне). Може ли да се ослободи мрежното ограничување кај Сим-от во Huawei B970b ?

Колку пари е екран за самсунг с3 мини?

Иам самсунг галакси y pro и цело време се пушта и се гаси и едвај некад ке го дигне системот и оп се гаси и пак од ново па ако знае некој со му е проблемот нека пише да помогне

За декодирање на ZTE Blade 3 pro да препорачате некоја мобилара, да е поефтина само и да не го чекам многу ?

Да прашам ми нудат HTC Droid DNA за 100 евра со скршено стакло се другото е си е исправно дали се исплати да го земам и колку би ме коштало да го направам односно дали би можел да го направам воопшто?

Станува збор за овој телефон http://www.gsmarena.com/htc_droid_dna-5113.php

Јас лично сум крајно незадоволна од професионалноста на Алфа Мобил!!! Значи ќе оставиш телефон на поправка и ќе чекаш цел месец за да ти кажат дали може да се поправи или не, а да не зборам за лажењето дека ќе се јавам да те известат што се дешава со телефонот. Милион пати ми ветуваа дека ќе се јават за саат време или во текот на денот или наредниот ден а ниеднаш не се јавиа, а кога јас ќе се јавев секогаш имаат изговор и пак со лажно ветување.
--- надополнето: 2 јули 2013 во 22:14 ---
Јас лично сум крајно незадоволна од професионалноста на Алфа Мобил!!! Значи ќе оставиш телефон на поправка и ќе чекаш цел месец за да ти кажат дали може да се поправи или не, а да не зборам за лажењето дека ќе се јавам да те известат што се дешава со телефонот. Милион пати ми ветуваа дека ќе се јават за саат време или во текот на денот или наредниот ден а ниеднаш не се јавиа, а кога јас ќе се јавев секогаш имаат изговор и пак со лажно ветување.

Колку би било декодирање на HTC 8S ?

Колку од прилика би ме коштело промена на дисплејот на Iphone 4s? Ми се искрши.

Се декодира ли ZTE Blade 3 Pro и колку кошта отприлика?

Се декодира ли ZTE Blade 3 Pro и колку кошта отприлика?

исто и јас барам да го декодирам, прашав во една мобилара не ми текнува како се викаше ми рекоа 1200 денари, ќе прашам и на друго место некако е мн скапо ова
ако си завршил работа или знаеш каде има поефтино пиши

исто и јас барам да го декодирам, прашав во една мобилара не ми текнува како се викаше ми рекоа 1200 денари, ќе прашам и на друго место некако е мн скапо ова
ако си завршил работа или знаеш каде има поефтино пиши
Имаш ПП со цена, секако поефтина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom