Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Форматирав таблет и сега ми бара да се најавам со email што бил претходно користен на таблетот. Проблемот е што јас не го знам тој емаил. Дали има некој начин да се доврши форматирањето со нов емаил? Порано знам имаше опција да си направиш и нов меил.

Форматирав таблет и сега ми бара да се најавам со email што бил претходно користен на таблетот. Проблемот е што јас не го знам тој емаил. Дали има некој начин да се доврши форматирањето со нов емаил? Порано знам имаше опција да си направиш и нов меил.

Мој колега имаше ваков проблем со ``кинески самсунг`` и одвај се најде мајстор што има ``боксови`` за да се стави нов андроид. Не помага ресет на телефонот, мислам дека мора нов андроид

Се средува, кој модел е поточно? контакт на ПП

Здраво, ми падна мобилниот ( s7 edge ) и пукна екранот многу малку на ивицата кај што стои копчето за заклучување/отклучување.. Работеше најнормално и тач и се друго одредено време, и еве сеа гледам на сликата се појави линија кај што е пукнатината и почна многу да трепери... Тачот и понатака си работи најнормално ама екранот трепка многу... Ме интересира дали може да се среди екранот да не трепка, без да мењам екран? Затоа што пукнатината е многу мала и воопшто не ми смета, а слушнав дека можело да се направи екранот да не трепка, дека е изместено нешто внатре, но ме интересира мислење од вас, или од некој што имал сличен проблем како мојот, каде да го однесам да го средат..
Фала многу

LEAGOO T1 Plus....dali moze da se napravi root i da se instalira nov sofwer?...ako moze cena?

Е вака - Alcatel OneTouch Pop C7, заглавен на екранот за вклучување, не стига ни до лого, никако да мрдне напред. Пробани се сите редовни потези - извадена батерија, форматирана мемориска, reboot, fabric reset, ништо. :(:(:( Има ли чаре, и ако има некој информација колку би чинело?

Е вака - Alcatel OneTouch Pop C7, заглавен на екранот за вклучување, не стига ни до лого, никако да мрдне напред. Пробани се сите редовни потези - извадена батерија, форматирана мемориска, reboot, fabric reset, ништо. :(:(:( Има ли чаре, и ако има некој информација колку би чинело?
Да се проба со софтвер, може и да не помине
ако сакаш пиши на ПП

Да понуди некој најевтино менување на дисплеј за Ј5 2016 ? по можност Куманово Скопје

unlock bootloader lenovo k5 a41
nemat eve kolku vreme pomina nikoj ne znae po internetov
pa nekoj expert da znae ?

Доби некој нов update на Galaxy S8 950F(SEE), од март сигурносен пач ?

Здеаво имам nexus 5x. Ми се блолирс мобилнио неможеше да се укл се бчокираше среде уклучување , па му инсталирав TWRP. И сменав 500 ромој никако не сака да се укл а се инталира се во ред. Што е проблемо ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom