gug1
њњ
- Член од
- 14 мај 2011
- Мислења
- 330
- Поени од реакции
- 101
Све комплет 3200ден.Колку чини стакло заедно со лцд дисплеј и тач сосе промена за Sony Xperia Z3?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Све комплет 3200ден.Колку чини стакло заедно со лцд дисплеј и тач сосе промена за Sony Xperia Z3?
Со оригинал лцд дисплеј или заменски(кинески)?Све комплет 3200ден.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
заменски'Со оригинал лцд дисплеј или заменски(кинески)?
Мој колега имаше ваков проблем со ``кинески самсунг`` и одвај се најде мајстор што има ``боксови`` за да се стави нов андроид. Не помага ресет на телефонот, мислам дека мора нов андроидФорматирав таблет и сега ми бара да се најавам со email што бил претходно користен на таблетот. Проблемот е што јас не го знам тој емаил. Дали има некој начин да се доврши форматирањето со нов емаил? Порано знам имаше опција да си направиш и нов меил.
Се средува, кој модел е поточно? контакт на ППФорматирав таблет и сега ми бара да се најавам со email што бил претходно користен на таблетот. Проблемот е што јас не го знам тој емаил. Дали има некој начин да се доврши форматирањето со нов емаил? Порано знам имаше опција да си направиш и нов меил.
Да се проба со софтвер, може и да не поминеЕ вака - Alcatel OneTouch Pop C7, заглавен на екранот за вклучување, не стига ни до лого, никако да мрдне напред. Пробани се сите редовни потези - извадена батерија, форматирана мемориска, reboot, fabric reset, ништо. Има ли чаре, и ако има некој информација колку би чинело?