Fiverr

• Креатор на темата Креатор на темата Strenght
  • Време на започнување Време на започнување
и пишав сабајле на фивер ама уште ми нема вратено ми треба да се договориме за една итна нарачка , затоа пишав да не има некој контакт овде од неа или да не е член на форумот

Ај некој да ме упати во чудово . ПП :(

Што ако на купувачот не му се свиѓа гигот што ќе го добие? Го плаќа како и да е или може да не те исплати.[DOUBLEPOST=1405041020][/DOUBLEPOST]Ако гигот е 5$ и Фиверр зема 1$ останатите 4 ако ги префрлам на Пејпал чисти го префрлам или и тука Пејпал ми зема процент?

Последно уредено од модератор:
Што ако на купувачот не му се свиѓа гигот што ќе го добие? Го плаќа како и да е или може да не те исплати.[DOUBLEPOST=1405041020][/DOUBLEPOST]Ако гигот е 5$ и Фиверр зема 1$ останатите 4 ако ги префрлам на Пејпал чисти го префрлам или и тука Пејпал ми зема процент?

Нема избор, он веќе нарачал и платил. Значи го испраќаш гигот ги добиваш парите во моментот кога ќе го апрувне гигот. Во случај да не го, парите ги добиваш за 3 дена. Што значи чим веќе нарачал твој гиг, што и да му испратиш ти добиваш 4$.

Иначе да и пејпал зема некоја минимална провизија.

Ми треба некој да размениме review на Fiverr. Заитересирани?

имам другар на тоа ако сакаш ќе му кажам да размените. ПП па да му пренесам.

Дај луѓе кој се разбира од чудово фивер нека пише пп, иначе не за обичнни гигови или слично туку за враќање пари се работи, треба да ми вратат пари и имам некои проблеми

Дај луѓе кој се разбира од чудово фивер нека пише пп, иначе не за обичнни гигови или слично туку за враќање пари се работи, треба да ми вратат пари и имам некои проблеми

Како мислиш да ти вратат ? Зашто ?

Како да префрлам пари од фивер на мојот пејпал? Се убив од барање.

Нема веза средено е, ете така порачуваш нешто и не си ја исполнува должноста продавачот.
Ништо страшно, и да не ти го испрати гигот у рокот кој го има поставено, парите ти се враќаат назад.

Како да префрлам пари од фивер на мојот пејпал? Се убив од барање.
Го поврза? Ако да, влагаш во sales, па Revenues и ќе видиш withdrawal paypal account:)

Ништо страшно, и да не ти го испрати гигот у рокот кој го има поставено, парите ти се враќаат назад.

Го поврза? Ако да, влагаш во sales, па Revenues и ќе видиш withdrawal paypal account:)
Да, најдов. Инстантно префрлаат или треба да се чека?

Луѓе дајте помош како си ги рекламирате гиговите, ни 1 ми нема купено ништо а имам 5 :D

Има ли шанси вратени пари на фивер да се префрлат на пејпал ?
Мислам на она продавачот да ти ги врати парите заради рандом причина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom