Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што ако на купувачот не му се свиѓа гигот што ќе го добие? Го плаќа како и да е или може да не те исплати.[DOUBLEPOST=1405041020][/DOUBLEPOST]Ако гигот е 5$ и Фиверр зема 1$ останатите 4 ако ги префрлам на Пејпал чисти го префрлам или и тука Пејпал ми зема процент?
Дај луѓе кој се разбира од чудово фивер нека пише пп, иначе не за обичнни гигови или слично туку за враќање пари се работи, треба да ми вратат пари и имам некои проблеми
Нема веза средено е, ете така порачуваш нешто и не си ја исполнува должноста продавачот.Како мислиш да ти вратат ? Зашто ?
Ништо страшно, и да не ти го испрати гигот у рокот кој го има поставено, парите ти се враќаат назад.Нема веза средено е, ете така порачуваш нешто и не си ја исполнува должноста продавачот.
Го поврза? Ако да, влагаш во sales, па Revenues и ќе видиш withdrawal paypal accountКако да префрлам пари од фивер на мојот пејпал? Се убив од барање.
Да, најдов. Инстантно префрлаат или треба да се чека?Ништо страшно, и да не ти го испрати гигот у рокот кој го има поставено, парите ти се враќаат назад.
Го поврза? Ако да, влагаш во sales, па Revenues и ќе видиш withdrawal paypal account![]()
Инстантно.Да, најдов. Инстантно префрлаат или треба да се чека?