VENOM
تعيش حياتك بالطريقة التي
- Член од
- 5 октомври 2008
- Мислења
- 1.664
- Поени од реакции
- 535
Ако си свесен остани си на Opera и остај дискусијата за Firefox сепак темата е за тоаСвесен сум дека нема да има повеќе од 5 проценти на пазарот.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако си свесен остани си на Opera и остај дискусијата за Firefox сепак темата е за тоаСвесен сум дека нема да има повеќе од 5 проценти на пазарот.
Сега автоматски прави така. Оди на Историја->врати ја претходната сесија (session на анг)дечки
како се подесуваше опцијата на мозила за сејв енд квит?
и ја апдејтував 3,16 и сега новата гледам некако чудна ми е
refresh и start page не ми се лево како на старата верзија туку десно се (види на сликата)
кај сите вака е или само кај мене?
![]()
дечки
како се подесуваше опцијата на мозила за сејв енд квит?
и ја апдејтував 3,16 и сега новата гледам некако чудна ми е
refresh и start page не ми се лево како на старата верзија туку десно се (види на сликата)
кај сите вака е или само кај мене?
![]()
Скинот кај го најде вака темен?
same shit
Абе знаеш колку време требаше од Firefox 3 во Firefox 4 да премине? Сега четворката излезе, а јас имам петка, а па овие ми викаат дека излегла шеска. Ма нека идат у п.м. јас си користам веќе Safari, еднаш годишно излага нов број.? Ај објасни малце...
За повеќето од вас новина (и тоа по што ќе го разликувате од претходните верзии) кај еден браусер е само промена во UI?![]()
Абе знаеш колку време требаше од Firefox 3 во Firefox 4 да премине? Сега четворката излезе, а јас имам петка, а па овие ми викаат дека излегла шеска. Ма нека идат у п.м. јас си користам веќе Safari, еднаш годишно излага нов број.