old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
А добро бе, Firefox нема auto-update систем па мора рачно да ја симињаш новата верзија, или ова сеа дека е као "нова" верзија, па мора од сајт да ја симињаш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А добро бе, Firefox нема auto-update систем па мора рачно да ја симињаш новата верзија, или ова сеа дека е као "нова" верзија, па мора од сајт да ја симињаш?
Добро, 4-ката имаше малку багови, (кај мене ми го затемнуваше цел екран првиот ден, и имаше голем memory leak) со 5-та ги отстранија баговите, и еве со 6-та конечно има поголеми промени. (брзина, подобрен адрес бар и слично)
Chrome незнам зошто, но бар кај мене е поспор, и дизајнот не ми се допаѓа, Opera-та е многу добар браусер, многу опции има и одлична стабилност, но пак поспор е (бар кај мене), IE9-та, во споредба со 8/7 итн. е далеку подобар браусер, но сепак му фалат некоие работи, (како AdBlocker на пр.) но IE е на добар пат да стане одличен браусер.
Заради овие причини секогаш сум користел Firefox, најбрз, (пак ќе повторам, кај мене, можда кај другите не е така) многу add-on-и, одличен дизајн итн. Како што реков, имаа проблеми со 4-та, но со 5-та ги поправија и тргна работата на арно за Mozilla.
Уште не е официјано пуштена, затоа.
Одкажи го ради безбедносни причини.Откако станав online (пред два месеци) почнав со IE9, задоволен сум и не сум размислувам за промена.Но сега подразмислив малку за Firefox но ке почекав да видам мислење од повеќе корисници како е во пракса најновата верзија, но не верувам дека ка го откажам експлорерот
пуштена е бе , сама треба да се симне али ако не само "About FireFox" одиш и ќе ти каже дека има aпдејт и ќе почне да се симиња сама
: )))
како го забележа тоа пола секунда побрзо? има некој софтвер или ?ОК, изгледа нешто сум се помешал, бидејќи 6-та беше достапна уште од пред 2-3 дена ама требаше да ја симнеш од FTP сервери, изгледа денеска ја пуштиле
А и сега забележувам промена во старт ап брзината, али ништо посебно, пола секунда побрзо.
како го забележа тоа пола секунда побрзо? има некој софтвер или ?![]()
Одкажи го ради безбедносни причини.
Добро, 4-ката имаше малку багови, (кај мене ми го затемнуваше цел екран првиот ден, и имаше голем memory leak) со 5-та ги отстранија баговите, и еве со 6-та конечно има поголеми промени. (брзина, подобрен адрес бар и слично)
Chrome незнам зошто, но бар кај мене е поспор, и дизајнот не ми се допаѓа, Opera-та е многу добар браусер, многу опции има и одлична стабилност, но пак поспор е (бар кај мене), IE9-та, во споредба со 8/7 итн. е далеку подобар браусер, но сепак му фалат некоие работи, (како AdBlocker на пр.) но IE е на добар пат да стане одличен браусер.
Заради овие причини секогаш сум користел Firefox, најбрз, (пак ќе повторам, кај мене, можда кај другите не е така) многу add-on-и, одличен дизајн итн. Како што реков, имаа проблеми со 4-та, но со 5-та ги поправија и тргна работата на арно за Mozilla.
4.0 > 4.1 > 4.2
Ајде де, али вака не.