Firefox 6

• Креатор на темата Креатор на темата Mr.InF3ction
  • Време на започнување Време на започнување
Се е океј со мозилава само ме нервира што го нема големкото Refresh копче и ме нервира тоа што се сменети местата на Отвори во ново јазиче и прозорче и цело време отварам во нов прозорец место во јазиче како по навика го стискам второто. Али се е до навика ваљда :)
Можеш да ги преместиш плус да додаваш копчиња, десен клик на некоја од иконите (back, home) и после Customize, повлечи ја иконата и стави ја каде што сакаш. :)

Па притискај ctrl+t за нов таб и ctrl+n за нов прозорец и за рефреш F5 :pos2:
Не знам зошто воопшто користиш од менито да отвориш било што :)
За рефреш да али за табови и прозорци не знам така сум навикнат а и полесно ми е :)

--- надополнето ---

Башка линк некој немоеш со скратеница да отвориш :)

За рефреш да али за табови и прозорци не знам така сум навикнат а и полесно ми е :)

--- надополнето ---

Башка линк некој немоеш со скратеница да отвориш :)

Одиш на линкот и стискаш на скрулот на маус ;)

Некој add on за старт пејџ? Сакам да си ја средам јас како што сакам, со линкови до омилени страни и слично. Знаете нешто такво?

Некој add on за старт пејџ? Сакам да си ја средам јас како што сакам, со линкови до омилени страни и слично. Знаете нешто такво?
Fast dial? Sugestron Speed dial?
Ај сеа да не ти редам сите со ред. Иди Tools>Add-ons и барај dial. Има многу.

И јас инсталриав бетата. Бидејќи не осетив никакви промени во перформанси или во интерфејсот па реков ај да читам на нет да видам што има ново...и смешно но се што најдов е демек некои подобрени перформанси и копче за да се вратите на постарите верзии на firefox. И реков ај да пробам и направив update na Аurora (6 0a2) и тоа е same shit :D

Ќе видиме дали во бета 9 или мање више ќе има исти резултати и конечно ќе се подобри Firefox.

Касно ја глеам темава, али фајрфокс 4та сакс. Воопшто не ми се допаѓа тоа што знакчето на факрфоск е сменето со оној портокаловион таб со паѓачкото мени. Али ај, ваљда ќе има нешто подобро :)

Касно ја глеам темава, али фајрфокс 4та сакс. Воопшто не ми се допаѓа тоа што знакчето на факрфоск е сменето со оној портокаловион таб со паѓачкото мени. Али ај, ваљда ќе има нешто подобро :)

Можеби нешто подобро во Firefox 6...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom