M
m.i.n.a
Гостин
Firefox 4 < Google Chrome 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Firefox 4 < Google Chrome 10
Firefox не е ништо побрз од хром.Ги користам и двата. Firefox 4 е нешто побрз, ама главно се тука некаде и двата браусери.
Firefox 6?пробајте го и firefox 6.0a1. доста побрз е од четворката. исто така и стабилен е.
хаха, звучиш како политичарFireFox е пребарувач со најмногу апдејтирања тоа ме нервира, можеби е најбрз од сите останати но исто така најмногу крашува/паѓа како сакте кажете го. Едино само може да се пофали заради Адоните што можеш да ги користиш, а време беше и изгледот да го сменат сега веќе заличи на нешто.
хаха, звучиш како политичар![]()
И да прашам јас тек сега го апдејтирав и никако неможам да инсталирам Firebug додатокот зошто ми вика дека не е компатибилен. Чаре ?
И да прашам јас тек сега го апдејтирав и никако неможам да инсталирам Firebug додатокот зошто ми вика дека не е компатибилен. Чаре ?
Па притискај ctrl+t за нов таб и ctrl+n за нов прозорец и за рефреш F5 :pos2:Се е океј со мозилава само ме нервира што го нема големкото Refresh копче и ме нервира тоа што се сменети местата на Отвори во ново јазиче и прозорче и цело време отварам во нов прозорец место во јазиче како по навика го стискам второто. Али се е до навика ваљда![]()