Firefox 3 download day

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување
Симнав, и тоа на Македонски јазик. Ама друг ден ќе инсталирам, уствари ќе симнам друг ден верзија на англиски јазик. Навика си е навика.

Интересно али го симнав без никакви проблеми се инсталираше и си работи супер.

Успеав да е симнам со 100 КВ/sec.

I ja uspeav da ja simnam ama nesto mi e grdo zs mi e na makedonski angliski mi e po udobno kade da ja simnam na angliski pls

Еве линк до тие што сакаат англиска верзија.. мене македонската ми е супер, ја користам од почеток на двојката.

Не е лоша третава верзија.. среќа што ми работат главните екстензии, па нема потреба од пцуење :)

Ја симнав 3.0 и моментално работам од неа. Не е лоша, и нема некоја голема разлика од двојката.

Со тројката работам, ја симнав, малку заебава за отворање страни, пример пишувам youtube и ми дава линкови од некои безвеза видеа што сум ги гледал таму а не од главна страна :(

Пишува ли моментално колку спуштања има?

Со тројката работам, ја симнав, малку заебава за отворање страни, пример пишувам youtube и ми дава линкови од некои безвеза видеа што сум ги гледал таму а не од главна страна :(
На повеќе страни што почесто ги посетувам го прави ова, ах багчиња багчиња-крај им нема.

Оваа е страната, ама изгледа цркната е моментално заради големиот број посети.. имаше над 650,000 кога видов последен пат.

Edit: Сега па ептен е пореметена.. некои податоци ги чита, некои не.. сеедно, за 24 часа ќе знаеме.

Официјално е пуштен FF3. Сркајте :)
Инаку не ќе беше лошо од мозила пред да се решат на рушење на рекорди да се обезбедат со сервери убави. Споро до смрт е :)

Не ќе беше лошо од мозила пред да се решат на рушење на рекорди да се обезбедат со сервери убави. Споро до смрт е :)

Или како што им беше понудено од IsoHunt, да обезбедат 150 мегабитен mirror.. понуда која беше одбиена.

Еве неколку трикови за тие што не можат да се навикнат на одредени ситници на новата верзија (пр. address bar-от).

П Овердрајв, неизмерно фала за линкот, почна на живци да ми оди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom