Firefox 3 download day

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Симнав, и тоа на Македонски јазик. Ама друг ден ќе инсталирам, уствари ќе симнам друг ден верзија на англиски јазик. Навика си е навика.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Интересно али го симнав без никакви проблеми се инсталираше и си работи супер.

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Sega se simnuva so okolu 25 KB/sec.

king24

Pirat
Член од
8 ноември 2007
Мислења
147
Поени од реакции
2
Успеав да е симнам со 100 КВ/sec.

Член од
13 мај 2008
Мислења
239
Поени од реакции
4
I ja uspeav da ja simnam ama nesto mi e grdo zs mi e na makedonski angliski mi e po udobno kade da ja simnam na angliski pls

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Еве линк до тие што сакаат англиска верзија.. мене македонската ми е супер, ја користам од почеток на двојката.

Не е лоша третава верзија.. среќа што ми работат главните екстензии, па нема потреба од пцуење :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ја симнав 3.0 и моментално работам од неа. Не е лоша, и нема некоја голема разлика од двојката.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Со тројката работам, ја симнав, малку заебава за отворање страни, пример пишувам youtube и ми дава линкови од некои безвеза видеа што сум ги гледал таму а не од главна страна :(

Г

Гоццццце

Гостин
Пишува ли моментално колку спуштања има?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Со тројката работам, ја симнав, малку заебава за отворање страни, пример пишувам youtube и ми дава линкови од некои безвеза видеа што сум ги гледал таму а не од главна страна :(
На повеќе страни што почесто ги посетувам го прави ова, ах багчиња багчиња-крај им нема.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Оваа е страната, ама изгледа цркната е моментално заради големиот број посети.. имаше над 650,000 кога видов последен пат.

Edit: Сега па ептен е пореметена.. некои податоци ги чита, некои не.. сеедно, за 24 часа ќе знаеме.

P

Princ

Гостин
Официјално е пуштен FF3. Сркајте :)
Инаку не ќе беше лошо од мозила пред да се решат на рушење на рекорди да се обезбедат со сервери убави. Споро до смрт е :)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Не ќе беше лошо од мозила пред да се решат на рушење на рекорди да се обезбедат со сервери убави. Споро до смрт е :)
Или како што им беше понудено од IsoHunt, да обезбедат 150 мегабитен mirror.. понуда која беше одбиена.

Еве неколку трикови за тие што не можат да се навикнат на одредени ситници на новата верзија (пр. address bar-от).

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
П Овердрајв, неизмерно фала за линкот, почна на живци да ми оди :)

Kajgana Shop

На врв Bottom