- Член од
- 28 февруари 2010
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 1
Леле луѓе ова е вистина пето оделение бев, датумот беше 29 февруари роденден ми беше на престапна година сум роден.Денот си започна многу нормално татко ми ме носеше на школо со кола и наеднаш онака му викам застани да си купам кроасант за да јадам на голем одмор.И застануваме се тоа и купуам и влагам у кола идеме на раскрсница и колата со беше пред нас значи брзаше на раскрсница да фати зелено и судар напраи со шлепер двајцата возачи беа загинати во колата напред имаше и на тв.Потоа идам во школо и прв и втор час поминаа ок,доаѓа голем одмор ЗЕМЈОТРЕС!!!!!!! се тресеше целото школо и паника сите бегавме и школото беше реновирано и кога трчав по скалите надоле падна девојче едно и и помогнав да стане за тоа време на 3 метра од мене зид 10 метра се урна.Да не му помогнев на девојчето ке загинев јас .По училиште се враќам накај дома и се видов со еден другар и земав фудбал и си подававме топката отиде на улица отидов да ја зеам и случајно се загледав во еден мој другар преку улицата што беше и тргнав да одам 2 секунди го глеав онака се двоумев дали еон и тргнав по улицата и само шкрипење гадно слушнав и претрчав да не го видев другарот ке загинев ќе ме згазеше кола.ДАЛИ ОВА Е САМО КОЕНЦИДЕНЦИЈА БАШ НА МОЈ РОДЕНДЕН ШТО ЕДНАШ ВО 5 ГОДИНИ ГО СЛАВАМ НА 29 ФЕВРУАРИ ИЛИ САМО НИЗА ОД НАСТАНИ КОЈ СЕ ПИШАНИ.:tv::tv::tv::tv::tv::tv: