Џ
Џонтра Волта
Гостин
Глеј го Dogtooth.мада судејќи по хејтот што го имам кон народов, тешко да ми се свиѓа некој филм.
Озбилно.
Глеј го Dogtooth.мада судејќи по хејтот што го имам кон народов, тешко да ми се свиѓа некој филм.
На Youtube имаш доста филмови со англиски превод. Јас најдов еден режисер со научно-фантастични грчки филмови во HD со англиски превод. Nikos Nikolaidis или така нешто беше.Вчера открив дека на Нетфликс може да пребарувам филмови по земја, ама на greek movies на пример дава некоја цртана серија и Троја... другите не се грчки. Ќе се најде ова за пребарување на филмови од други земји, да не ги симнувам или на јутјуб да ги гледам ако веќе ги има на Нетфликс.
Ти пишав порака за H-8.@Shawn Spencer ај ако може торент за H-8...
и за Pomegranate Orchard ако има некој, дека јутуб линкот што го постнал Злате не работи веќе.
Нели? Еден од најубавите што ги гледав во предизвиков до сега.А градината прекрасна. Ритамот на филмот го следи ритамот на животот во едно село кое што полека изумира. Следиме семејство кое се обидува да живее нормално после семејната трагедија. Кога конечно се случува нешто што ветува дека нештата сепак ќе се вратат во нормала, почнуваат полека да се отплеткуваат нишките.
Дедото беше многу добро одглумен лик.
Како маана можам да го издвојам тоа што имаше многу сцени со јадење, па непотребно ми отвори апетит. И многу сакаа да ѕиркаат, многу сцени во ентериер беа снимани преку прозор.
Многу солидно дело, штета што не е достапна квалитетна снимка.
Да, баш беше убав и воопшто не ми беше спор. Дури и оние долгите кадри од ливади и овоштарници. Сепак досега хрватскиот ми е нај од предизвиков.Нели? Еден од најубавите што ги гледав во предизвиков до сега.