Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шест номинации за Малина, а веројатно ќе освои и номинација за Оскар. Страшно!Razzies Awards: Fifty Shades of Grey scores six Golden Raspberry nominations
На филмов биле потрошени 40 милки, а заработил 570 милиони ширум светот... што ти значи добар маркетинг![]()
Сте го гледале?
Филмот не е лош.
Шест номинации за Малина, а веројатно ќе освои и номинација за Оскар. Страшно!![]()
о.О Кој си ти и што му направи на @Anon ?Сте го гледале?
Филмот не е лош.
Jас го гледав.Сте го гледале?
Филмот не е лош.
Ама за два различни филма?Sandra Bullock u ista godina osvoi I oskar I malina.![]()
Ама за два различни филма?
Jас го гледав.
Не е ни добар реално.
Книгата jа читав. И не се верно портретирани ликовите.
Also, многу малку секс. Патетично.
Можеш, во The Blind Side глумела добро, зела Оскар. Во друг филм (All About Steve) глумела очајно, зела малина.Ne, ama ne moes da bides I worst actress I best u edna godina!
A za sto bi dobil 50 shades nominacija ustvari?
Аj не трескаjNe, ama ne moes da bides I worst actress I best u edna godina!
A za sto bi dobil 50 shades nominacija ustvari?
Si ja citala?
Poleka se pretvaras u klise devojce.![]()
Си го гледал?о.О Кој си ти и што му направи на @Anon ?
Не е за малина овој не зафркавај.Child 44
Да, за скролање.
Го гледав и останав жив. Само за тоа и за "Love Me Like You Do" му дадов 2/10. Твајлајт мене барем ми беше неколку нивоа подобар, што можеби и се должи на тоа што кога го гледав бев позелен.Си го гледал?
Ок ми беше онака 5-6.
Страв ми е да не го изгледам и Твајлајт и да го кажам истото![]()
Ама ме прелажа, филмот е смече
рангирани(без лошите и просеците) од 2015та, од 2014таЕ сега, молба до вас што сте у тек да ме уптатите од кои понови филмови што вредат за гледање има торенти да ги симнувам и гледам. @wot @Zlatikevichius @Shawn Spencer @џимеј @grande-juve @Erich Zann You are my cup of tea, нема филм што сте ми предложиле а да не ми се свиѓал, добро освен Boyhood на њот
И да, веќе не давам оцени на филмови, поедноставен ми е животот.
<3