Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поголема надворешна значи поголем изменувач а тоа пак значи поретко ке влага во дефрост, поретко ке замрзнува и пологично и да грее подобро. .
![]()
Ајде бе, не биле тетоважите само за промо сликата. Глупости.
Поздрав до сите, прашувајте за Vivax се што ве интересира бидејќи сум во таа сфера и навистина можам да ви помогнам. Може и на приватни пораки, чисто темата да не страда од постови само за овој бренд.[DOUBLEPOST=1431945559][/DOUBLEPOST]
Како можам да проверам кај мене на GEYI-то што компресор има, дали е SANIO или GREE или е сосема нешто трето![]()
Што те натера баш во овој момент да се вклучиш во дискусија и да го пукнеш љумферот со овој твој прв пост на темава која како што сам кажуваш долго време ја читаш?AEHI може да ја фалиш на зимо, а не на +25 дека добро грее до -25. Мидеа никогаш не греела така добро како Грее тоа сите го знаат, а новата програма на Вивакс е цела на база на Мидеа. Затоа и го нема GEYI, и луѓето треба да знаат што ке купат, а тоа што сега ке го платат веќе не е за 20% поефтин иста Грее клима туку сега е тоа Мидеа а тоа баш и не е свеедно. Ке се види следната зима колку е, или не е исто.Ве читам внимателно...
Се сложувам со се напишано но сепак мала пажња тука дека AEHI слично како и GEYI e за до -20 температура (а тоа секако не значи дека е строго до -20 туку може и подолу) така да воопшто не верувам дека ќе стигне да замрзне![]()
Што те натера баш во овој момент да се вклучиш во дискусија и да го пукнеш љумферот со овој твој прв пост на темава која како што сам кажуваш долго време ја читаш?AEHI може да ја фалиш на зимо, а не на +25 дека добро грее до -25. Мидеа никогаш не греела така добро како Грее тоа сите го знаат, а новата програма на Вивакс е цела на база на Мидеа. Затоа и го нема GEYI, и луѓето треба да знаат што ке купат, а тоа што сега ке го платат веќе не е за 20% поефтин иста Грее клима туку сега е тоа Мидеа а тоа баш и не е свеедно. Ке се види следната зима колку е, или не е исто.
Sea i mene me zbunivte ova drugarcevo mislam deka ja naraca aehi verzijava mada koa razgovarav so strelec pamtam deka bese deka se tosiba kompresori sea iskaca deka bile midea.Izlea deka go zeznav coekot so moeto mislenje mada mu rekov da si zeme daikin cista rabota ama jebi ga ..Што те натера баш во овој момент да се вклучиш во дискусија и да го пукнеш љумферот со овој твој прв пост на темава која како што сам кажуваш долго време ја читаш?AEHI може да ја фалиш на зимо, а не на +25 дека добро грее до -25. Мидеа никогаш не греела така добро како Грее тоа сите го знаат, а новата програма на Вивакс е цела на база на Мидеа. Затоа и го нема GEYI, и луѓето треба да знаат што ке купат, а тоа што сега ке го платат веќе не е за 20% поефтин иста Грее клима туку сега е тоа Мидеа а тоа баш и не е свеедно. Ке се види следната зима колку е, или не е исто.
И во Кинотека коа беше Филозофски филмски фестивал, исто го даваа Рашомон, и Сидовски после збореше и прашуваше... кој е во Прилеп обавезно нека отидеИ ние селјациве од Прилеп да имаме нешто квалитетно.