Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дали нешто не е во ред со мене или навистина Chappie е ретко глуп филм?

Додека го гледав филмов на три пати стегав заби за да не го изгасам.

Run All Night добро филмче, Лиам Нисон нема промашај, акцииве му се која од која иако последниве се некако помрачни, и овој е прв без хепи енд што е малце unusual за холивуд филм.

11249852_524750120996630_1079824862067197148_n.jpg

Ајде бе, не биле тетоважите само за промо сликата. Глупости.

Mad Max тиња
приказна 0
акција премногу, супер ефекти.. држи малце напето онака ама не ми беше интересен
сите други блокбастери ми беа боље
+ од него ништо не видов, сите други карактери беа поинтересни и направија побитни работи во филмот
чапи >>>>>>>>>>>>> мед мекс
Дали нешто не е во ред со мене или навистина Chappie е ретко глуп филм?

Додека го гледав филмов на три пати стегав заби за да не го изгасам.
Не е до тебе. Има голема група на гледачи што го хејтаат филмот.
The Loft одличен
Занимлив, солиден, далеку од одличен.
Филмов ми кажа зашо Мајкл уствари не го викаат многу за глумење по Prison Break. :D

Последно уредено:
Медена ноќ
Луѓе филмот е незнам може да кажам само Никола Ристановски :vozbud::cuc: да беше некој светски познат актер натписите би оделе вака : Ако за улогата во “Балканот не е мртов “ му избега оскарот тогаш за оваа улога тој дефинитивно заслужи оскар. Приказната конечно нешто разлика не само турско ропство и тоа па тоа! Политичар пред распаѓање во екот на транзицијата арно ама ситацијата потсетува на ова денес со прислушкувања и слично. Маестрално! Кој негледал сеуште е на репертоар во милениум.

И ние селјациве од Прилеп да имаме нешто квалитетно.
И во Кинотека коа беше Филозофски филмски фестивал, исто го даваа Рашомон, и Сидовски после збореше и прашуваше... кој е во Прилеп обавезно нека отиде :)

Не ѕнам шпански али јако треба да e :D Филм плус дискусија. Филмот е тамански, го имам гледано пред 3-4 години, али сакам сега дискусијата да ја ѕирнам.

Ништо посебно ex Machina, малку преценет рејтинг има

За сите што го гледаа Chappie:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom