Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
кај виде дека ставам спојлер? у трејлерот беше тој дел и сите можат да го видат, не за џабе ставив линк од јутуб ама кој гледа;)

Овде ретко кој и трејлери гледа :D

кај виде дека ставам спојлер? у трејлерот беше тој дел и сите можат да го видат, не за џабе ставив линк од јутуб ама кој гледа;)

Okej togas, moja greska. Deluvase ko da si raskaza scena od filmot. Preku red citav za da ne se spojlnam.
Tek ako me spojlnate pa da vidite strogost... :D

Eve uste eden argument za idenje u kino ili doma.

њот со едно око полуотворено ги чита постовите да не се спојлериса, најверојатно затоа неможел линкот да го примети

Шајлин Вудли ,just because
10410628_10152976068018949_6651820841086711294_n.jpg

Зошто има спојлери за серии во темата Дали сте пуштиле солза на некој филм? Ми ја заеба SFU :place:

Guardians онака како филм многу мани има, ама хуморот беше на нивоу, одамна не сум се смеел така на филм.[DOUBLEPOST=1416403751][/DOUBLEPOST]
Нема ни номинација да добие Селма, марк мај вордс
Ме интересира еден спојлер од филмот: оваа Селма, дали се наведнува преку прозор и ако да, дали сето тоа се завршува со хепиенд?

Последно уредено:
Денеска го изгледав и Spartacus на Кјубрик. Некое време фаќаше прашина на вачлист на имдб, денес му бил денот. 3те часа ми поминаа кои ништо. Приказната за храбриот Спартак и борбеноста до последниот миг од животот, приказната за робовите кои излегоа очи в очи со римјаните преточена во 3 часа. Кјубрик повторно одличен, ова ми е негов четврти филм кој го гледам, сите на ниво. Инаку, одлично сработен спартакус, со доста добар и емотивен крај (особено борбата меѓу гладијаторите). Глумата на ниво (y).

Мене пак не ми се допадна нешто посебно The girl with the dragon tattoo. Gone нешто со Афлеци имам гледано ама не овој.

Mockinjay countdown: 1 day.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom