Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба ваше мислење кој компресор е подобар Тошиба или Панасоник ???

Ми треба ваше мислење кој компресор е подобар Тошиба или Панасоник ???
Додека не се јават експертите јас да кажам дека Тошибата е еден од најдобрите клима уреди и претпоставувам дека и компресорот име најдобар.

Кај мене инверторот во мирување троши околу 40w. На што ги троши, појма немам. Не ми менува нешто, затоа што кога е вклучен работи 24/7, кога не е го вадам од штекер. Моментално не работи десетина дена, немаше потреба да догреваме. Речиси 24/7 работат компјутерот и тв-то, се одржува 21-22 степени температурата преку ден.

Кај мене инверторот во мирување троши околу 40w. На што ги троши, појма немам. Не ми менува нешто, затоа што кога е вклучен работи 24/7, кога не е го вадам од штекер. Моментално не работи десетина дена, немаше потреба да догреваме. Речиси 24/7 работат компјутерот и тв-то, се одржува 21-22 степени температурата преку ден.
браво, изгледа имаш топ изолација, кај мене само со комп. држи 19с. ептен ретко се пали климата кога сакам да дигне на 20-21

Нема ни номинација да добие Селма, марк мај вордс[DOUBLEPOST=1416241098][/DOUBLEPOST]Нема ни номинација да добие Селма, марк мај вордс

Istiov wannabe movie maker team od Another Earth e... nikako skokanje. :icon_mrgr:

њот со едно око полуотворено ги чита постовите да не се спојлериса, најверојатно затоа неможел линкот да го примети

Шајлин Вудли ,just because
10410628_10152976068018949_6651820841086711294_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom