Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
кај виде дека ставам спојлер? у трејлерот беше тој дел и сите можат да го видат, не за џабе ставив линк од јутуб ама кој гледа;)
Okej togas, moja greska. Deluvase ko da si raskaza scena od filmot. Preku red citav za da ne se spojlnam.
Tek ako me spojlnate pa da vidite strogost... :D

Eve uste eden argument za idenje u kino ili doma.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.026
Поени од реакции
42.746
њот со едно око полуотворено ги чита постовите да не се спојлериса, најверојатно затоа неможел линкот да го примети

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Зошто има спојлери за серии во темата Дали сте пуштиле солза на некој филм? Ми ја заеба SFU :place:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Guardians онака како филм многу мани има, ама хуморот беше на нивоу, одамна не сум се смеел така на филм.[DOUBLEPOST=1416403751][/DOUBLEPOST]
Нема ни номинација да добие Селма, марк мај вордс
Ме интересира еден спојлер од филмот: оваа Селма, дали се наведнува преку прозор и ако да, дали сето тоа се завршува со хепиенд?

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Денеска го изгледав и Spartacus на Кјубрик. Некое време фаќаше прашина на вачлист на имдб, денес му бил денот. 3те часа ми поминаа кои ништо. Приказната за храбриот Спартак и борбеноста до последниот миг од животот, приказната за робовите кои излегоа очи в очи со римјаните преточена во 3 часа. Кјубрик повторно одличен, ова ми е негов четврти филм кој го гледам, сите на ниво. Инаку, одлично сработен спартакус, со доста добар и емотивен крај (особено борбата меѓу гладијаторите). Глумата на ниво (y).

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Мене пак не ми се допадна нешто посебно The girl with the dragon tattoo. Gone нешто со Афлеци имам гледано ама не овој.

Mockinjay countdown: 1 day.

Kajgana Shop

На врв Bottom