Судијата Дред, со Сталоне што е.Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Судијата Дред, со Сталоне што е.Ај да сменам тема на разговор. Кој ви е бе омилен филм со најниска оценка. Ама онака вистикси да го сакате, не од шо е ретардиран ко онај The Room![]()
Превод македонски/српски за The Man from U.N.C.L.E. ?
сметам дека ако не бил суперхерој-филмче ќе била солиден сај-фај филм за млади луѓе кој откриле интердимензионално патувањеFantastic 4 не е толку лош колку шо јади хејт ( не ме праќајте во гурманско катче). Дека ефектите се од минатиот век, да, дека и последните 30 мин се лоши, повеќе ради ефектите, и тоа да, ама не е толку колку шо креваше врева. Сепак подобар е од Бетмен & Робин.
Fox ја утнале ептен, ама ептен работата со ефектите.
ова го дрндам веќе некое време ама шокур, никој не ме слуша.The Gift (2015 film) трејлерот е измонтиран подобро од филмот. Ништо нарочито. Има многу подобри психолошки трилери.
Па и не извлеков некоја којзнае каква поента, ама филмот ми се допадна што беше брутален и смешен во исто време. Е сега нормално, сите приказни имаа различен квалитет, приказната со ресторанот би ја оценил како најлоша, а приказната со свадбата како најдобра.Иако ми се допаднаа приказните може ли да те прашам што е толку одлично кај Wild Tales, искрено јас не ја гледам поентата
Пријателе, не ти одговараат луѓево пошто вакви слични прашања се милион пати одговарани наназад низ темава. Ако те мрзи да прочиташ, или немаш време, искрено ни јас не сакам (нити имам време) да го препишувам тоа истото што поназад сум го напишал (јас или некој друг). Тоа што сепак можам, е накратко да ти кажам што јас би одбрал на твое место.
Јас би ги подредил климите по обратен редослед од тој по кој си ги навел, според тоа што јас би го купил.
Тоа е мојата препорака, сигурен сум дека други овде имаат други фаворити. Кој од нас е во право, ќе мораш самиот да одлучиш. Но ако те интересира работата подетално, за да можеш самостојно информирано да одлучиш - тогаш ќе мораш да ја пролисташ темава наназад. Пишувано е за сите брендови за кои прашуваш, за некои повеќе за некои помалку, но за сите има понешто.
Во врска со квадратурата на собата, 12ка (3.5ка) клима без проблем треба да може да ја загрее. Освен ако таму кај тебе редовно не се пониски температурите, под -10с. Пошто си покрај река, проблем може да бидат маглите (влажноста во воздухот) кои негативно влијаат на моќноста на климите. Но собата е помала, па сметам дека нема да има проблеми.
Единствено, пошто собата е помала, и пошто дечиња седат таму, ќе внимаваш намерно да ја подесиш на најслабото дување - за да не им правиш голема промаја на децата. Во мали простории повеќе се чуствува струењето. Припази и летно време на ладењето, од истите причини.
Поздрав и со среќа.![]()
Читав денес коментари као целиот филм ќе бил "компјутер", ваљда типот мислел на CGI и му пишале коментар дека требале да идат во Azeroth да земат вистински орки а не да се заебаваат со компјутерски ликови. И сега е хаос на Reddit/MMO-Champ со заебанцијата "it's all computer".![]()
лапајси грд CGI на 10ти јуни![]()