Која актерска екипа ја има во X-men: Days of Future Past. 
http://www.imdb.com/title/tt1877832/?licb=0.4495306703007914

http://www.imdb.com/title/tt1877832/?licb=0.4495306703007914
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Помина времето и на Ричи и на Тарантино, исцрпени се идеите, веќе видено....порано да, интересно, кул, несекојдневно, носители на тој бран на филмови. Сега? просек, онака ми се нивните филмови (зборам за нови остварувања) на пример Џанго, ништо посебно, освем неколку интересни моменти.
Џанго беше супер филм се док не дојдоа до куќата на ДиКаприо. Тогаш некако спласна филмот. Али ипак е боље од 90% од сегашниве филмови. Ако ништо друго бар има сценарио.
Помина времето и на Ричи и на Тарантино, исцрпени се идеите, веќе видено....порано да, интересно, кул, несекојдневно, носители на тој бран на филмови. Сега? просек, онака ми се нивните филмови (зборам за нови остварувања) на пример Џанго, ништо посебно, освем неколку интересни моменти.
Да се разбереме, не е епик, ама е далеку подобар од сите блокбастери оваа година. Му дадов силна оцена зошто навистина ми направи мерак. Кој сака да мрчи, ќе мрчи.@ Тие што пред овој пост го проичтаа постот на Io :
Филмот веќе од вчера се прикажува во Синеплекс.
Пошто често сум делел мислење со Io рецензијава ме разубеди дека филмот ќе биде добар пошто оценката на IMDb некако ми беше turn off. Ама ете ги заборавив тие што ја читале книгата.
Исто и од трејлерот некако ми изгледаше како цел филм да објаснет..
Не бе, пробав да ги читам деловите наназад, значи она што го имам веќе изгледано. Не ми прави такви аналогии, знам се што е случено така да не е како да гледам последни 5 минути од серија. Го читав делот од Арја и кучето па натаму. Ама не е, не може никој да ме убеди дека читање книга (што си има своја убавина) може да надмине екранизација. Се е тоа суета, глумење просветленост. Не можеме ни ти ни јас да замислиме меѓупланетарна битка од епски пропорции подобро отколку што тим професионалци за визуелни ефекти можат тоа да го изведат. Нашиот мозок го нема тој капацитет и да се тврди дека „читав книга и во мојава глава тоа изгледаше далеку подобро“ е чиста овај, лага.
--- надополнето: 1 ноември 2013 во 19:54 ---
Што трпи јутјуб, а wot?
Прегледај го приврзокот 75922
Добро е понекогаш да читате вести целосно, а ова што наоѓате мани на листи (кои патем се нечии и насловите кои припаѓаат на листата се голем дел субјективни)... чист пример е каталогот за тапчовци, кога го направивме имаше коментари - зошто овој филм таму, како сте го заборавиле овој филм, леле најомилениот мој (некој хy наслов) не е вметнат во листите, итн. до бескрај, па затоа одредени категории не се завршени ради изгубен кејф.Во рамки на листата на Business Insider ќе најдете и филмови кои главно припаѓаат на жанрот трилери
Точно, но Ричи и Тарантино не се единствените кои го практикуваат овој "жанр". Најактуелен денешно време е режисеров кој ги направи In Bruges и Seven Psychopaths и со овие два филма кај мене остави поголем впечаток отколку цело творештво на Гај Ричи. Исто и брат му (ова нешто ко фамилијарен талентЗатоа што ако он или Тарантино не направат ванаби кул срање нема ни да има такви филмови. А некад ми е многу мерак да изглеам некој таков филм нали. После Бетменот со Леџер сите филмови почнаа да ги праат она реални, gritty, темни што мене ми е досадно ја сакам кога глеам филм да глеам баш она "филм" а не gritty dark and edgy reality crap.