Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.274
- Поени од реакции
- 63.334
Како бе Шон Бин ти е актерот од Game of thrones а не Боромир?![]()
Шон Бин е Нед Старк.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе Шон Бин ти е актерот од Game of thrones а не Боромир?![]()

Не е страшен од денешна перспектива иначе... Исто и The Day The Earth Stood Still ќе ти се допадне штом ти се допаднаа Снечерите. И едно ретро филмче да препорачам. Снимен во 2009 но со ефекти и саундтрак од 50-те, за мене беше многу интересно и се надевам на повеќе вакви ретро филмови.@Io Sono Interista
Reportage '1:
Ретро нештата засекогааш остануваат класа, квалитетот е несомнен, па така и филмов, ги надмина моите очекувања.Филмот е одличен, благодарам на препораката.Филмов и не е нешто многу страшен, ама е напнат до крај.Одлична приказна и добра реализација на истата.
А сега е најверојатно моја должност да го препорачам на некои други скептици и такви како мене кои што тешко се одлучуваат каков и кој филм да го гледаат.
Епа народе ВИ ГО ПРЕПОРАЧУВАМ филмов на сите што не сте го гледале.
To be continued...
In next episode:Римејкот од 1978-79...
Добро бе, само јас ли го памтам највеќе по Еквилибриум Шон?![]()
.
.Верувам дека е лош ама не верувам дека си го може со ова (Не скокајте, во автобус ми го пуштија). Физичка болка осеќам од дијалозите, сценариото, актерите...Тоа Хејнговерот треба со устав да се забрани бе, и се што се снима комедија моментално, секое продолжение да се стави тука на гласање па да се снима...
Кчер бе, што очекуваш тиВерувам дека е лош ама не верувам дека си го може со ова (Не скокајте, во автобус ми го пуштија). Физичка болка осеќам од дијалозите, сценариото, актерите...

Секој втор филм по автобусиве е со него. Турбо-фолк ѕвезда е меѓу шоферитеКчер бе, што очекуваш ти![]()

Верувам дека е лош ама не верувам дека си го може со ова (Не скокајте, во автобус ми го пуштија). Физичка болка осеќам од дијалозите, сценариото, актерите...