Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако филмови што те тераат да му викнеш на ликот "Не иди таму будало една" се твоја работа глеј го :D

Moze da mi posocis na takov moment? :D Idese u edna nasoka celo vreme oti.

Samurai, podobar e od Oblivion. Ako toa ti menja nesto.

Moze da mi posocis na takov moment? :D Idese u edna nasoka celo vreme oti.

Така ми беше зборот за тоа "не иди таму" повеќе беше "не го праави тоа будало еднa" :D
Во моментов ми текнува на 2 сцени
При почетокот знам Вил му вика на син му да биде тивок или нешто во таков стил, и овој како најдобар кадет ни две ни три почнува да дише длабоко и шпритнови да фаќа. Глупости. Исто и при крај кога го бркаше тоа чудото можеше многу лесно да се ослободи уште кога чудото беше во тоа тунелчето, ама наместо тоа овој направи нешто сосема десетто и глупо :D

Joseph Gordon-Levitt overload denes na imdb

aRPelkz.jpg

Дечково е измислен за сите нови "млади" и надежни актери.

Кој гледал Sopranos, или гледа Low Winter Sun ќе знае за што зборам.

Сум го гледал во The Wire втората сезона, ѕвер е таму ама не знам колку е сестран за други тип на улоги, го немам гледано во друг филм/серија бар колку што се сеќавам.

Да не си измешал нешо, овој беше у The Wire, во Sopranos не го памтам да се има појавено...

Дај предложете пародии и некои филмови со теории на заговор. Крај на месец е, да го дотрошам интернетот ( имам неограничен, ама така е зборот ).

Дај предложете пародии и некои филмови со теории на заговор. Крај на месец е, да го дотрошам интернетот ( имам неограничен, ама така е зборот ).
Naked Gun,Airplane,Hot Shots,Top Secret,Spy Hard,Life of Bryan.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Е да, сакав да напишам '' освен тие '' , затоа што ги имам сите изгледано и тоа по неколку пати. Фала како и да е :)

Тие филмови вредат да се погледнат уште неколку пати :D

Филмов го пропуштив ко излезе пред 3 години ама сега мора да се гледа :)
Инаку овај ми стоеше може 3 години на хард дискот до пред некој месец и не се каам оти го гледав :) добар филм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom