N
Nicky Santoro
Гостин
1 i 2riot del samoThe godfather да ги гледам сите филмови,односно делови се или како?
koj e filmov na kanal 5 so ben affleck e ? nemozam da najdam na nivnata strana ime na filmov neka pomogni nekoj ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1 i 2riot del samoThe godfather да ги гледам сите филмови,односно делови се или како?
Сите, прв-втор-трет дел, цело е кога има се.The godfather да ги гледам сите филмови,односно делови се или како?
Forces of Nature. Милион пати го имам гледано, на времето го отечуваа на една штипска телевизија.1 i 2riot del samo
koj e filmov na kanal 5 so ben affleck e ? nemozam da najdam na nivnata strana ime na filmov neka pomogni nekoj ?
Бене прв почна.Можда не е до толку ама супер е
Кога видов дека ме имаш означено во темава знаев дека Real Steel е пак тема на зборување....хејтер![]()
Што те измори толку, не е некој тежок филм/мајндфакГо гледав Butterfly effect 1 вчера и многу ме измори психички...Поентата на филмот можеле и на поинаков и не толку сложен начин да ја прикажат...
Туку за тие што сте ги гледале вториот и третиот дел...-Вреди ли да ги гледам...? Или истото е, а во поинакво пакување од кецот...?
Членот е опоменат. Којзнае колку луѓе се зезнале со рецензијаваGive this guy a medal.
И јас не ги разбирам рецензиите од стил на: одлична глума на [актер], [режисерот] нависитна добро си ја направи работата, перфектна сценографија... Point is, таквите рецензии би одговарале за СЕКОЈ филм, па која е поентата да читам/пишувам такви субјективни рецензии што би одговарале на секој филм? Јас радо би читал спојлери или рецензии од стил: Ми се допаѓаше [БАШ ТОЧНО ОВОЈ ДЕЛ КОГА ОВОЈ НАПРАВИ ОНА], интересен беше делот кога [...]
Don't mind me, just hatin'
Safe House e крими-акција филм, во режија на Даниел Еспиноса, главни улоги во филмот Рајан Рејнолдс (Мет Вестон) и Дензел Вашингтон (Тобин Фрост).
Тука за да не расипувам тема... Баш е интересна сликата. Можат да се збунат со некој друг филм со пингвини, а тие што го гледале филмот барем 2 пати сигурен сум дека ќе ја погодат. Како и да е... избриши ја сликата ако не е добраPluh ај стави асална слика за да продолжи играта како што треба.
П.С Дечки знаете како се игра играва, не се истрчувајте со постирање додека тој што погодил не стави слика.![]()
Тука за да не расипувам тема... Баш е интересна сликата. Можат да се збунат со некој друг филм со пингвини, а тие што го гледале филмот барем 2 пати сигурен сум дека ќе ја погодат. Како и да е... избриши ја сликата ако не е добра