Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што да пишам кога ти си ме претекнал и се убаво си напишал во врска со ФилмотИгор4ете и Га4е пишуваат за Финчер, а не го спомнуваат Филмот. Е, сеа не сум сигурен дали се хардкор и ги почитуваат првите две правила или се само лејм
The Red Shoes
![]()
Заради ваквите филмови гледам(е) филмови, кога филмот ќе прејде во уметност. Каква само улога изигра прекрасната Moira Shearer како балерина (била професионална балерина, а не глумица) која е растргната помеѓу човекот во кого е вљубена и нејзиниот сон, да стане врвна балерина. Ми се свиѓаше Црниот Лебед ама... без дилема, црвена си е црвена, а да, и кога го играа The Red Shoes балетот, а бе мелем за очи, 9.3/10
Го гледав Cell 211, браво! Шпанциве уште еднаш докажаа дека филмската уметност кај нив завзема значајно место од нивната култура.
Од мене има една цврста 7-ца, фала Iosono за препораката. Исто така фала ти и за Warrior, можеби најдобриот филм во историјата на тематика боречки вештини, за мене овој филм е подобар од The Fighter, единсвена замерка ми беше крајот, малце претераа ама им се простува, пред се заради феноменалниот Ник Нолт, каков грабеж беше тоа на оскарите дури сега разбрав....
Што ми го толку многу фалат Парада? Го гледаше некој? Гледам на IMDb има висока оцена, а и некаква награда добил на Берлинскиот фестивал. Не знам само до кога се прикажува во Рамстор.
Што ми го толку многу фалат Парада? Го гледаше некој? Гледам на IMDb има висока оцена, а и некаква награда добил на Берлинскиот фестивал. Не знам само до кога се прикажува во Рамстор.
Добро филмче, хумор оној препознатлив српски, кој ни е само на нас Балканците смешен. Иначе е доста пропаганден за прифаќање малце повеќе на геј популацијата. И успешна пропаганда, многу луѓе го сменија мислењето после гледање на филмов. Гледај го, нема да зажалишОд приказната знам само дека се работи за геј-парадата. А комедии навистина нема во последно време. Затоа започнав да гледам репризи на оние кои ме насмеале на времето. Наредна комедија на список ми е повторно Tucker and Dale.