- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Те хејтам затоа што имаш искривен вкус.
Дефинирај искривен вкус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Те хејтам затоа што имаш искривен вкус.
Не можам... се откажувам, вие сте во право. Џабе ќе кружиме цело време.
сите што свршуваат на фајт клаб....ете дефиницијаДефинирај искривен вкус.

Еве еден добар филм од тој тип.Препорачајте ми нешто од типот на Snatch ,The Bank Job , Layer Cake т.е. со криминал.Благодариме однапред !
Препорачајте ми нешто од типот на Snatch ,The Bank Job , Layer Cake т.е. со криминал.Благодариме однапред !
Планирам оваа листа да ја симнам на филмови ,но поради лимитиран интернет ,кажете кој да пречкртам ,ама мислам дека сите се болиглава...
Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho
Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Машинист го немам гледаме од овие, а од другиве три стварно незнам шо да пречкрташ.Препорачајте ми нешто од типот на Snatch ,The Bank Job , Layer Cake т.е. со криминал.Благодариме однапред !
Планирам оваа листа да ја симнам на филмови ,но поради лимитиран интернет ,кажете кој да пречкртам ,ама мислам дека сите се болиглава...
Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho
Човек да биде луд па да ти рече нешто од овде да пречкрташ... Иако ако бараш филм од типот на Снеч јас би го пречкртал Машинист (само затоа што мислам дека е друг тип, а не дека е нешто полош), а прв би го изгледал последниот - Гај Ричи е сепак Гај Ричи.![]()
Не ,не листата си е посебна.
Сега барав торенти ,но добри торенти најдов само за American Psycho и The Usual Suspects....
Italian Job?Епа ако бараш други филмови слични на Снеч или Бенк Џоб, први што ми паѓаат на памет се The Boondock Saints, In Bruges, Reservoir Dogs...
Препорачајте ми нешто од типот на Snatch ,The Bank Job , Layer Cake т.е. со криминал.Благодариме однапред !
Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho