Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам... се откажувам, вие сте во право. Џабе ќе кружиме цело време.

Абе, до некаде е во право Појол за тоа колку гледаш по анонимни филмови се чувстуваш по хаце, мислам тоа е исто и за музиката, али не може да се земе како апсолутна вистина за сите луѓе, некои наоаѓаат нешто добро, некој мисли дека наоѓа, некој ќе прочита 100 ревјуа на имдб и си заклучува врз нив а не врз сопствено мислење...

И не ви ги прочитав сите коментари, читав колку да ги поминам странициве...

Препорачајте ми нешто од типот на Snatch ,The Bank Job , Layer Cake т.е. со криминал. Благодариме однапред !

Планирам оваа листа да ја симнам на филмови ,но поради лимитиран интернет ,кажете кој да пречкртам ,ама мислам дека сите се болиглава...

Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho
Lock, Stock and Two Smoking Barrels

Препорачајте ми нешто од типот на Snatch ,The Bank Job , Layer Cake т.е. со криминал. Благодариме однапред !

Планирам оваа листа да ја симнам на филмови ,но поради лимитиран интернет ,кажете кој да пречкртам ,ама мислам дека сите се болиглава...

Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho

Човек да биде луд па да ти рече нешто од овде да пречкрташ... Иако ако бараш филм од типот на Снеч јас би го пречкртал Машинист (само затоа што мислам дека е друг тип, а не дека е нешто полош), а прв би го изгледал последниот - Гај Ричи е сепак Гај Ричи. ;)

Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho
Машинист го немам гледаме од овие, а од другиве три стварно незнам шо да пречкрташ.
Симни го The Usual Suspects (за мене од овие е најдобар), а и Lock, Stock and Two Smoking Barels не заостанува многу.

Човек да биде луд па да ти рече нешто од овде да пречкрташ... Иако ако бараш филм од типот на Снеч јас би го пречкртал Машинист (само затоа што мислам дека е друг тип, а не дека е нешто полош), а прв би го изгледал последниот - Гај Ричи е сепак Гај Ричи. ;)

Не ,не листата си е посебна.
Сега барав торенти ,но добри торенти најдов само за American Psycho и The Usual Suspects....

Тhe Machinist
The Usual Suspects
American psycho

Mи текнa на два Британско / гангстерски филмчиња , по стил слични на твоиве : Sexy Beast , Gangster No. 1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom