Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.304
- Поени од реакции
- 17.973
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Секоја чест за Tony Scott. 10 дена можеби го одложував Unstoppable за гледање, ама сега сфатив дека нема причина за страв. Тука се гледа моќта на еден режисер, како навидум обичен акционен трилер, со помош на мала креативност, може да биде претворено во одлично ремек-дело.
Дури не беше ни битно што Дензел и Крис играат типични-за-нив-улоги, Scott успеа да го издигне филмов.
Браво, вреди да го погледате, кој го нема изгледано...
Ја имам 15gb месечно и стварно ова беше нефер од твоја странаСимнат BDrip 15GB уште пред 1 недела, ќе му се ставам деновиве![]()
Ја имам 15gb месечно и стварно ова беше нефер од твоја страна![]()
Ова може само еден другар кој е среќен што има неограничен, ама толку е бавен што и да сака не може да префрли 5gb downloadЕј ја имам 10 ГБ месечен лимит. Beat That!:icon_cool
Пази сега една тотално македонска реплика: Бар и ја у нешто да сум прваОва може само еден другар кој е среќен што има неограничен, ама толку е бавен што и да сака не може да префрли 5gb download![]()
Ја имам 15gb месечно и стварно ова беше нефер од твоја страна![]()
200GB имам така да можам да се опуштам со 10-на HD (1080p) филмови на месец![]()
Дензел е актер кој константно глуми едно те исто. А ова за Оскаров, па веќе има два освоено. Може затоа си иде на сигурно, што за мене не е воопшто добро. Веќе не ми е ни мерак да гледам нешто со човеков, особено не после оној безвезен филм со Траволта Taking of Pelham 123.као трето, не го сфаќам Дензел В. не му ли се смачи од цело време едни те исти улоги, како актер не му ли е предизвик да одглуми нешто поразлично и да земе Оскар за тоа? Иде на сигурно и млати пари, затоа никад нема да го почитувам.
Мене ме разочара Pelham пошто го имав изгледано оригиналниот, а новиот имаше така лош крај кој побрзав да го заборавам од што беше лош и сега освен тоа не знам што да пишам
Енивеј, добар филм со Дензел кој ретко се спомнува на форумов: John Q (2002). Одлична улога на Дензел.