Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
А

Анноун

Гостин
фала ви на сите за сугестиите, одличне се и они и вие :)

lucky number slevin не е поврзан со покер воопшто :)

ако некој се сети на уште некој филм нека пиши , однапред фала од мене има.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Важи за проект кој претендираше да биде еден од најголемите S.F. филмови на сите времиња, си има и свој Месија филмот, приказната е на место, но не успеа како таков веројатно затоа што S.F. фановите очекуваа нешто сосема друго, нешто налик на Star Wars. Мислам дека ова е филм кој плачеше за Спилберг, и тогаш ќе беше нешто сосема друго.
А замисли, најинтересен факт што го имам прочитано во врска со Линч е тоа дека му било понудено да го режира Star Wars episode 6 Return of the Jedi и тој одбил. Не знам поради кои причини.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Секоја чест за Tony Scott. 10 дена можеби го одложував Unstoppable за гледање, ама сега сфатив дека нема причина за страв. Тука се гледа моќта на еден режисер, како навидум обичен акционен трилер, со помош на мала креативност, може да биде претворено во одлично ремек-дело.
Дури не беше ни битно што Дензел и Крис играат типични-за-нив-улоги, Scott успеа да го издигне филмов.

Браво, вреди да го погледате, кој го нема изгледано...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Секоја чест за Tony Scott. 10 дена можеби го одложував Unstoppable за гледање, ама сега сфатив дека нема причина за страв. Тука се гледа моќта на еден режисер, како навидум обичен акционен трилер, со помош на мала креативност, може да биде претворено во одлично ремек-дело.
Дури не беше ни битно што Дензел и Крис играат типични-за-нив-улоги, Scott успеа да го издигне филмов.

Браво, вреди да го погледате, кој го нема изгледано...
Симнат BDrip 15GB уште пред 1 недела, ќе му се ставам деновиве :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.683
Поени од реакции
34.185
:pos:

Него, јас не трепнав на филмот. Тензична атмосфера има ептен.
Секоја соработка на Скот и Дензел е хит.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.642
Поени од реакции
59.567
Еј ја имам 10 ГБ месечен лимит. Beat That!:icon_cool
Ова може само еден другар кој е среќен што има неограничен, ама толку е бавен што и да сака не може да префрли 5gb download :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Ова може само еден другар кој е среќен што има неограничен, ама толку е бавен што и да сака не може да префрли 5gb download :pos:
Пази сега една тотално македонска реплика: Бар и ја у нешто да сум прва :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
200GB имам така да можам да се опуштам со 10-на HD (1080p) филмови на месец :)
Псај се понатаму на тема колку ГБ месечен лимит имаме, ќе се смета како директна провокација кон двајца од модераторите што ќе повлече последици само по себе :pos:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Стварно не знам како може да ве интересира еден филм као Анстапабл. :) Ај едне од форумов што има добар укус ама сите :)
Како прво, приказната е топ! .....not
Као второ, клишерај, Спид само со воз
као трето, не го сфаќам Дензел В. не му ли се смачи од цело време едни те исти улоги, како актер не му ли е предизвик да одглуми нешто поразлично и да земе Оскар за тоа? Иде на сигурно и млати пари, затоа никад нема да го почитувам...

Не сум го гледал ама кажете ми нешто
удри возот на крај у градот? :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom