Inception. Го гледав у кино и бев фасциниран. Филмот е комбинација од The Martix & James Bond (според NY Times). Ако кажам повеќе ќе го уништам. Must see за 2010. Повелете таилер.
...кој истовремено е и сценарист,продуцент а најчесто ја игра и главната улога...
Било кој филм да го избереш нема да згрешиш...сцените каде се врти и пука еднаш а паѓаат двајца се легендарни,чоекот е број еден во shoot,cut & print продукцијата...
Сепак за почеток One way out воопшто не е потребен мозок за следење на филмот, дури се претпоставува дека овој режисер е популарен во клиниките каде електроенцефалограмот покажува рамна или скоро рамна линија... т.е. одделот за пациенти во кома...
Да Уве Бол претежно прави лоши филмови, ама по предлог на Бибил го гледав Rampage од него. Можам да кажам дека е добар, брутален (sick) уникатен филм. Знам дека се работи за друг вид на филмови во твојот пост, ама сепак да застанам у мала одбрана на режисерот кој ни јас самиот не го сакам баш
The Home Room. Филмот навистина остава голем впечаток и тера на размислување дека може не се сите луѓе онакви како што мислиме дека се и дека позади таквото однесување мора да се крие некое минато, причина поради која човекот станал таков. Базиран е на вистински настан, школски масакр во Columbine High School,
има интересен крај кога се дознава дека девојката која е неприфатен goth, повторувала неколку години и за која сите мислеа дека е наркоманка и вмешана во масакрот излегува примерна ученичка која всушност ја изгубила мајка си, живее со татко инвалид а потоа останала бремена од наркоман и бебето и умрело. Тажна но и поучна приказна
1. Ко почна со спојлери, ми расипа филм. Не кажа скоро ништо за филмот, а кажа како ќе заврши
2. Твоја оценка, ако сакаш оставај со наредната рецензија
многу поише од тоа што ти неможеш да го видиш, филмот е страва, не за џабе е 8.0 rating на IMDB.
дали си го гледал филмот?
ако си го гледал и незнаеш за што зборам иди глеј цртани таму е се многу попросто...
многу поише од тоа што ти неможеш да го видиш, филмот е страва, не за џабе е 8.0 rating на IMDB.
дали си го гледал филмот?
ако си го гледал и незнаеш за што зборам иди глеј цртани таму е се многу попросто...
Колку површно размислување. И што ако има 8.0 на ИМДБ.Значи некој филм ако има пониска оценка автоматски не го бива а ако има 8 го бива.
Ако се раководиш според некоја оценка тогаш ти немаш свој сопствен став, туку имаш некоја сервирана оценка од 8.0 и сега твојот став е дека го бива.
Изгледа само Forrest Gump, Green Mile и 500 days of Summer си ги гледал со оценка поголема од 8.0 па не ме ни чуди што толку го величиш.
И да, сум го гледал.
Колку површно размислување. И што ако има 8.0 на ИМДБ.Значи некој филм ако има пониска оценка автоматски не го бива а ако има 8 го бива.
Ако се раководиш според некоја оценка тогаш ти немаш свој сопствен став, туку имаш некоја сервирана оценка од 8.0 и сега твојот став е дека го бива.
Изгледа само Forrest Gump, Green Mile и 500 days of Summer си ги гледал со оценка поголема од 8.0 па не ме ни чуди што толку го величиш.
И да, сум го гледал.
мали лечи комплекси на друго место, имај си живот и жени, а филмовите кои ги пишав се затоа што јас ги сакам и мене ми се свиќаат не ради рејтинг. и да ако на преку 80 000 регистрирани гласачи им е добар кој си ти или јас да кажеме дека нечини?
премногу си млад за да можеш да сфатиш што се случува во филмот или си ограничен со интелигенција затоа не ме замарај, фурај си филм, не ме 'рчкај
ајде бркај си работа
не си достоен да ти реплицирам више
поздрав и се најубаво
мали лечи комплекси на друго место, имај си живот и жени, а филмовите кои ги пишав се затоа што јас ги сакам и мене ми се свиќаат не ради рејтинг. и да ако на преку 80 000 регистрирани гласачи им е добар кој си ти или јас да кажеме дека нечини?
премногу си млад за да можеш да сфатиш што се случува во филмот или си ограничен со интелигенција затоа не ме замарај, фурај си филм, не ме 'рчкај
ајде бркај си работа
не си достоен да ти реплицирам више
поздрав и се најубаво
Ти знаеш ли што е тоа комплекс па да ми зборуваш за комплекси?Од што да имам комплекс?
Те прашав убаво што виде во филмот.Ти не ми одговори ништо конкретно само ми кажа оти си ја видел оценката.
Не кажав ништо за другите филмови.Forrest Gump и Green Mile и мене ми се свиѓаат.
Јас не кажав дека нечини, туку не е ништо посебно,просечен филм.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.