Psyside
Nocturnal
- Член од
- 30 јануари 2009
- Мислења
- 18.784
- Поени од реакции
- 18.535
просечен филм.
Се согласувам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
просечен филм.
The Man From Earth
Замислете да има човек кој е веке 14000 години жив.
Очекуваш некој да го гледа после ова?
SPOILERS!
Значи ако сакате урнебесна комедија, да се смеете до солзи, дефинитивно паметен избор е I now pronounce you Chuck and Larry. (малце звучам ко реклама знам) Постар е филмот, ама за тој што не го гледал, под итно инсистирам. И да, Adam Sandler во главната улога.
![]()
некој таму шо го препорачал The man from earth; напиша:....
Очекуваш некој да го гледа после ова?
SPOILERS!
И ќе беше ремек дело ако излезеше пред 15 години, ама за жал денес е веќе видено парче од K-Pax, A Beautiful Mind, Fight Club. То е.Shutter island (2010)
Еден од најдобрите филмови што некогаш сум ги гледала. 9,5 му давам. Mindfuck, мистерија, размислување, драма. Must see!!
Псајсајду, зар и ти против филмот? Мене ми остави позитивен впечаток, препозитивен. Зар Highlander не е бесмртен, па е еден од најпознатите серијали во историјата? Терминаторот не им ебе матер на сите?
И ќе беше ремек дело ако излезеше пред 15 години, ама за жал денес е веќе видено парче од K-Pax, A Beautiful Mind, Fight Club. То е.
Очигледно е дека постот се однесуваше на спојлерот, не на филмот.
А? Не те сфаќам, објасни ми.Ај уште некој нека го спореди Shutter Island со Beautiful Mind.
А? Не те сфаќам, објасни ми.![]()
Ај еден апел до сите „раскажувачи“, тоа што ќе го зацрните текстот не го прави недостапен за читање, пак го заебувате филмот. И пишете асална рецензија, а не ќе умре овој, ќе умре оној. Да ти се одмили темава.![]()
Во правоси до некаде но ако го немаш гледано филмот не оди на спојлерот со глушецот.Колку толку спојлер алатот ти дава некако избор и каде каде подобро од колку без него,кога мора да го прочиташ тоа што не треба.